milczacy Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Model zakończony. Po raz pierwszy 'porwałem' się na dokonanie kilku modyfikacji: mechanizacja skrzydeł i steru kierunku, podwozie w fazie zamykania. Dorobiłem również kilka drobiazgów. Podobnie jak przy B747-8F wstawiłem kilka elementów świecących, po raz pierwszy oświetlałem przestrzeń pasażerską, co było niezłą lekcją. Efekt końcowy nawet mi się podoba, choć jest wiele rzeczy, które mogłem zrobić lepiej. Kolejny model, dzięki któremu mogłem się czegoś nauczyć. Sesja zdjęciowa jest 'plenerowa' - jak będę miał okazję do wykonania zdjęć 'studyjnych' wstawię i takie. I na koniec filmik (muzyka wybrana 'z łapanki', więc można wyciszyć ;) ) Dziękuję za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Dobra robota z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Niektórzy w galeriach wstawiają najpierw zdjęcie oryginału, tak? Dopiero przy trzecim się zorientowałem, że to od początku cały czas model Świetne te ruchome turbiny, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Elegancja! Oświetlenie robi robotę Trochę razi mnie w oczy strasznie gruba krawędź spływu w skrzydłach/ klapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Piotrze - piękna robota - o Twoim oświetleniu wypowiadałem się nieraz ale Airbus bardzo mi się podoba - świetnie wyszły koła w trakcie składania - czas pokazać się na jakiejś wystawie - do Poznania mam daleko więc Ciężko wpaść na kawę i pooglądać ale liczę że spotkamy się znowu na jakimś konkursie i będzie okazja zobaczyć na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Prezentuje się super! Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Trochę razi mnie w oczy strasznie gruba krawędź spływu w skrzydłach/ klapach Celna uwaga - również mi się to nie podoba. Muszę zwrócić większą uwagę na takie niuanse przy rozbebeszaniu kolejnego (dużego) modelu. Dzięki Koledzy za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryksrem Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Świetny! Co planujesz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Dwa pierwsze zdjęcia-niesamowite ....gdyby wyciąć element podtrzymujący-jak prawdziwy ........podoba mi się praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Dzięki @Patryk - aktualnie robię maleństwo ATR 42-500, a z większych, które chcę znowu nieco "dłubnąć" to będzie wkrótce Airbus Beluga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Fajna robota, strasznie podobają mi się modele samolotów "w ruchu", tak jak ten. Szkoda tylko że taki goły, podwiesiłbyś Snipera i ze dwie GBU-24, wtedy jakoś by wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 może gdybym Airbusa A400M (z)robił to dałoby się coś w tym stylu podwiesić. Jeszcze z cywilnych samolotów w zastosowaniach wojskowych to tankera też bym mógł zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryksrem Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Dzięki @Patryk - aktualnie robię maleństwo ATR 42-500, a z większych, które chcę znowu nieco "dłubnąć" to będzie wkrótce Airbus Beluga. Beluga - ciekawie Muszę się wreszcie zabrać za 747 SCA od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Bardzo fajny model! Silniki i oświetlenie ekstra! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Patrząc na pierwsze zdjęcie myślałem, że to prawdziwy samolot, a tu od razu model. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Jestem pod wrażeniem. Zrób mu jeszcze lepsze foty. Bo to bardzo fotogeniczny model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi