Marcin M. Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 (edited) Witajcie! Kolejny model wjechał na półkę! Pierwszy z poważnym zestawem blaszek, okazuje się, że nie taki diabeł straszny, choć instrukcja Voyagera czasem mało czytelna. Malowany pactrami, brudzony specyfikami Miga, AK i pastelami. Link do warsztatu Życzę miłego oglądania: Pozdrawiam, Marcin. Edited July 8, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Mnie się podoba. Gdybyś dał lepsze, bardziej wyostrzone zdjęcia, to myślę, że model zyskałby w odbiorze. Okazuje się, że bawimy się w washe itp., a później przykrywamy kurzem Zastanawiają mnie plamy na bocznych, wewnętrznych ścianach burt skrzyni ładunkowej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Mi się twój model bardzo podoba. Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 Dzięki chłopaki za komentarze, doceniam. Gdybyś dał lepsze, bardziej wyostrzone zdjęcia, to myślę, że model zyskałby w odbiorze. Choroba, ile bym nie cudował, nic więcej tym sprzętem nie wyciągnę. Zastanawiają mnie plamy na bocznych, wewnętrznych ścianach burt skrzyni ładunkowej... Obicia od podpór ławek. Gdybym dodał jeszcze coś także nie przesadziłbym, bo ślady eksploatacyjne w samochodach skrzyniowych są nieprzewidywalne. Sam się dziwię, oglądając je w pracy. Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. A tu akurat nie ma , bo na suchym betonie stoi. Opony i podstawkę kończyłem pigmentami trzy dni (zgodnie z Twoja sugestią w warsztacie). Na zostawianie śladów też zwracałem uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Śledziłem po cichutku warsztat i teraz mogę pochwalić bardzo dobrą robotę tam i bardzo ładny model tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 kubisz na drugi raz nie śledź po cichutku, bo każda uwaga w pracy jest bardzo cenna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Uwag nie miałem, albo wyprzedzali mnie inni Jak będziesz majstrował znowu coś współcześnie kołowego, to może się poprzypieprzam do tego i owego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Bardzo udany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Natomiast brak mi na podstawce śladów opon. A tu akurat nie ma , bo na suchym betonie stoi. A to co innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Piękny, bardzo mnie się podoba, szczególnie detal - lampy, ślady korozji, eksploatacji . Szkoda tylko, że zdjęcia mają tak słabą ostrość - wg mnie, lepsze zdjęcia i model zasługuje na fotkę Admina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Bardzo ładnie wyszedł, na żywo pewnie wygląda znacznie lepiej niż na fotach. Daj chociaż zwiędły listek na tą podstawkę bo taka jakaś bez "życia" jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Bardzo ładnie wyszedł... trochę się prosi żeby dorzucić kierownika-figuranta ewentualnie coś na pakę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts