Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 ... Koncepcja w dobrą stronę tylko problem, że one są fototrawione i zawiązać je... ... Ja napisałem o pasach płóciennych... Jaka jest Ci potrzebna szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 1 mm - znalazłem te HGW w Jadarze Z opisu wynika, że są wycinane laserowo z mikrofibry. Tak się składa że mam mikrofibrę (splot bardzo obiecujący) - spróbuję pociąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 Niestety po pocięciu rwie się niemiłosiernie. Także pozostają pasy HGW Models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Niestety po pocięciu rwie się niemiłosiernie. Także pozostają pasy HGW Models. Jest jeszcze MFH, te maja 3,5 mm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 Wygląda ja tasiemka z pasmanterii Poprosiłem moją Małgosię o tasiemki do stylizacji i bingo. Taką 3mm pociąłem na 3 części i zafarbowałem Miło mądrego posłuchać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Wygląda ja tasiemka z pasmanterii Poprosiłem moją Małgosię o tasiemki do stylizacji i bingo. Taką 3mm pociąłem na 3 części i zafarbowałem Miło mądrego posłuchać! No i chyba warto było, bo efekt bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 Tak się prezentuje po wymianie taśm. Lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 A to z prawej? To co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 A to z prawej? To co to jest? Jeszcze będzie kolorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 No, no... Właśnie to... Czy to aby nie jest coś zapakowane w jakiś brezent i "ściągnięte: na końcu sznurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 No, no... Właśnie to... Czy to aby nie jest coś zapakowane w jakiś brezent i "ściągnięte: na końcu sznurkiem? Zobacz na zdjęcia referencyjne na początku wątku. Z moich obserwacji wynika że jest to wypchany "worek na śpiwór" dociśnięty od prawej strony liną holowniczą. Ten po lewej jest bardziej klasyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 No, no... Właśnie to... Czy to aby nie jest coś zapakowane w jakiś brezent i "ściągnięte: na końcu sznurkiem? Zobacz na zdjęcia referencyjne na początku wątku. Z moich obserwacji wynika że jest to wypchany "worek na śpiwór" dociśnięty od prawej strony liną holowniczą. Ten po lewej jest bardziej klasyczny. Faktycznie, masz całkowitą rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Następne małe kroczki ku finałowi. A tak wygląda na tą chwilę w "garażu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Ble, ble, ple, ple, kadzić nie ma sensu ;) Dwie rzeczy (według mojego odbioru)... Pierwsza - bańki z tyłu sprawiają wrażenie niczym nie przymocowanych (chyba, że czegoś nie widzę). Ten "pakunek" po prawej fatalny mi się zdaje, szczególnie w zestawieniu z przepasanym i świetnym "kocykiem" po lewej... Ja bym z nim podziałał jeszcze w kierunku uczynienia go wizualnie lżejszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Share Napisano 13 Listopada 2016 Ble, ble, ple, ple, kadzić nie ma sensu ;) Dwie rzeczy (według mojego odbioru)... Pierwsza - bańki z tyłu sprawiają wrażenie niczym nie przymocowanych (chyba, że czegoś nie widzę). Ten "pakunek" po prawej fatalny mi się zdaje, szczególnie w zestawieniu z przepasanym i świetnym "kocykiem" po lewej... Ja bym z nim podziałał jeszcze w kierunku uczynienia go wizualnie lżejszym... Bańka po prawej będzie przywiązana sznurkiem - dziś już mi się nie chciało wiązać supełków Termos po lewej według zdjęcia jest po prostu wpasowany na wcisk pomiędzy zapas, a pakunek. Co do "śpiwora" po prawej może dam się podpuścić na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Co do "śpiwora" po prawej może dam się podpuścić na nowy Dobrze by było, bo po pozostałych pakunkach widać, że stać Cię na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 ... Co do "śpiwora" po prawej może dam się podpuścić na nowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Zrobiłem nowy "śpiwór". Po wyschnięciu i pomalowaniu będzie jeszcze przytroczony skórzanym pasem do narzędzia na bocznej ściance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 No teraz jest zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Według mnie nie jest lepiej. Wygląda oczywiście "bardziej" niż poprzedni, ale zwróć uwagę na zdjęcie. To co teraz zrobiłeś wystaje poza błotnik i kształt obecny nie uwzględnia owego dociśnięcia liną, o którym sam piszesz... Na załączonych wcześniej fotkach widać wyraźniej, że to lina dociska śpiwór, a nie śpiwór "wybrzusza" linę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Nie jest tak źle jak Ci się wydaje Folia spożywcza powoduje, że to wszystko odstaje. Miejsce na dociskającą linę jest wyciśnięte. Robiłem go tak, żeby był mniej uładzony. Porównując tak na moje oko na żywca wygląda sporo realniej, a linę też dociągnę pasem bo nie widzę patrząc na zdjęcia innego sensownego jej umocowania. A trzeciej wersji i tak już nie będę robił :P I tak mam w porównaniu z innymi niezłą nerwicę natręctw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 ...A trzeciej wersji i tak już nie będę robił :PI tak mam w porównaniu z innymi niezłą nerwicę natręctw... Ja uznałem, że do chwili kiedy nie słyszę głosów jest w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 ...A trzeciej wersji i tak już nie będę robił :PI tak mam w porównaniu z innymi niezłą nerwicę natręctw... Ja uznałem, że do chwili kiedy nie słyszę głosów jest w porządku... Wiesz... Jak się słyszy głosy to potrzebny psychiatra albo odwyk Tak wygląda bez folii po przeschnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Skoro zastrzegłeś, że kolejnego nie będziesz robił, to nie ma co piany bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Skoro zastrzegłeś, że kolejnego nie będziesz robił, to nie ma co piany bić Podpuszczacz - "złośliwiec" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi