Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Ja już mu Friuli zakładać nie będę, tym bardziej na pakę. Już nic w niego nie inwestuję. Hobby Bossy zostają, a jak się przykurzy to się skonweniują. Może i masz rację... Na tym zdjęciu oryginału wyglądają (jak dla mnie) jakoś też tak dziwnie, czyli jak u Ciebie. Czyli, że tak ma być... Wycofuję tę uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Teraz dopiero widzę że ci na tyle kalka z numerem na skrzynce srebrzy. Kończ już I bierz się ostro za Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 W detalowanie włożyłeś bardzo dużo pracy. Ale na etapie końcowym, coś mi nie gra. Wydaje mi się , że te bambetle psują mi odbiór, tzn koc na pace i te worki wyglądają nienaturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Miały być takie bambetle jak na zdjęciach referencyjnych na ile mi umiejętności pozwolą i są. Że zakrywają... Taka była koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 I to jest słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 Chyba zrobię mu konwersję ;) PS. Założyłem te pier... gąsienice Hobby Boss i utytłałem podwozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Pomysł ciekawy, ale mnie się poprzednia wieża bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 ...Chyba zrobię mu konwersję ;) .... Weź kończ, a nie się wygłupiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Już bardzo blisko do końca. Zostały pierdółki do zamocowania i poprawki po obserwacji zdjęć (między innymi stonowanie wilgotnych plam na wannie). Słucham z uwagą opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Ja tam bym go już chętnie w galerii zobaczył. Coś fotki strasznie przepalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Zniszczyłeś całą radośćc w postaci polskich oznaczeń. Na oryginalnym zdjęciu aż tak nie były "zamaskowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Ja tam bym go już chętnie w galerii zobaczył. Coś fotki strasznie przepalone. Fotki specjalnie przepalone żeby było lepiej błędy widać. Zniszczyłeś całą radośćc w postaci polskich oznaczeń.Na oryginalnym zdjęciu aż tak nie były "zamaskowane". No może go jeszcze jakoś odpylę na przodzie. Tył zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Fotki specjalnie przepalone żeby było lepiej błędy widać. Ale aż oczy bolą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 ...Ja tam bym go już chętnie w galerii zobaczył. ... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Jeden z lepszych Cromwelli. jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Jeden z lepszych Cromwelli. jakie widziałem Dziękuję. Miło od Ciebie dostać taki komentarz No to koniec. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi