Mikele Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Co więcej idealnie spasowane, co stanowi dla mnie okoliczność nową i nieznaną. Do tej pory sam sobie wszystko pasowałem, a tu zrobili to za mnie. Dziwne uczucie... ;-) Złapiesz przynętę to może częsciej będziesz się brał za modele lekkie, łatwe i przyjemne Ja bym nie miał nic przeciwko, gdybyś się gotowym modelem chwalił częściej. A Eduardowskie migacze to rzeczywiście przyjemne w budowie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Fajnie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 Dzięki. Kadłub się nituje. Myślę, że to będzie dobry test przed Suczką: Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Mikołaju, ale taki szybki silniczek do niego zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Nie podpuszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Mikołaju, ale taki szybki silniczek do niego zrobisz? Zadowolimy się tysiącem elementów - więcej nie trzba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 Niedobrzy jesteście, będzie zamknięty i już! Lula dość mocno dała w kość i wciąż daje, czasem odskocznia w prostszy temat jest wskazana (co bynajmniej nie oznacza, że nad nią nie pracuję). Co do tego tysiąca, to Limkowy silniczek raczej tego nie powinien osiągnąć (niezależnie od faktu, iż w tym modelu nie jest planowany). Lula przekroczyła już 2100, ale powoli widać koniec. A jakiś czas temu 270 elementów silnika w Jaku wydawało mi się znaczną liczbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 Trudna sprawa tak z pudła robić, gazu nie dali... Manetki wykonałem: I ster trzeba korygować... Nie jest łatwo trzymać się reżimu pudełkowego, dajcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Trudna sprawa tak z pudła robić... Czułem po kościach że tak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Czerwca 2016 no ba byłem pewien że tam jakiś mały scratch się wkradnie, Mikołaj i z pudła buahhhahah to siem uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutobor Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Jak to mawiał klasyk "pie.... nie robię" pudełkowcy się na tobie zawiedli Mikołaj75 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 A tam się zawiedli. Misie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Wierzcie mi - dodatków własnych naprawdę mało . Chodzi o uzupełnienie najbardziej oczywistych elementów, bo w założeniu kabina i tak ma być zamknięta. Poza tym pomalutku - uchwyty do awaryjnego wypuszczania podwozia: I początek koniecznej przeróbki strefy uzbrojenia na odpowiadającą naszym SBLim-om (nawet lawety nie opuszczam - jak żyć..?): Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 (nawet lawety nie opuszczam - jak żyć..?): Mikołaj - oddychaj, spokojny wdech, wydech, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Wierzcie mi - dodatków własnych naprawdę mało . Taaa.... Jak to kiedyś dzieci śpiewały? A już wiem: Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma.... A ja rzeźbię detalika, w miesiąc 1000 albo 2000.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Wierzcie mi - dodatków własnych naprawdę mało . Taaa.... Jak to kiedyś dzieci śpiewały? A już wiem: Każdy ma jakiegoś bzika' date=' każdy jakieś hobby ma.... A ja rzeźbię detalika, w miesiąc 1000 albo 2000.... [/quote'] Ja chyba znam inną wersję Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma.... A ja rzeźbię detalika, w miesiąc 10000 albo 20000.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Dzięki za parafrazę ;-) Uznałem, że zanim zabiorę się za owiewki działek i wyrzutników, trzeba skleić kadłub, wypolerować, wykonać linie i nity. Ogólnie z uwagi na styk różnych gatunków plastiku wygląda nieciekawie: Ale sprawdziłem i pod światło jest gładko i można iść dalej: Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Mikołaju, małe OT: na jakich nastawach robisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Baas ArK - nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Mam taki mały aparacik bez żadnych pokręteł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Mikołaju na jakim jesteś etapie budowy ? Silniczek już jest + 2000 części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 Mikołaju na jakim jesteś etapie budowy ? Na takim: Strefa uzbrojenia ogólnie gotowa, wszystko zamknięte: I ogólnie ujawnia się powoli pokraczna sylwetka. Na dole z tyłu kadłuba zrobiłem też większego bąbelka stosownie do wersji. Jak widać silniczek nie będzie podlegał prezentacji.: Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Czerwca 2016 Ufff bez silniczka ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Ja do końca miałem nadzieję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Mikolaju pięknie bawisz się Modelarstwem Lubie podziwiać Twoje warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi