Marudek Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Ooo! Widzę, że już masz foremkę do odlania wody. Będzie turkus, czy zieleń? Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Hmmm - z podstawką to już przecież do działu dioram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No to jest przecież oczywiste, bo jak nie ma co najmniej trzech figurantów w dziwacznych pozach, 4 pojazdów, które nawet nie jeździły razem w kolumnie, rozsypanych wszędzie skrzynek z bronią, a sceneria nie jest przesunięta o jakieś 30 stopni względem ramek podstawy, to nie spełnia standardów dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Bebechy wyszły super Rzeczywiście szkoda że mało będzie z tego widać. Mam nadzieję że w związku z poślizgiem czasowym nie porzucisz tematu i będzie bezstresowy, pokonkursowy finish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Warto żebyś wspomniał, że szybkę kokpitu wyciąłeś ploterem. Wyszła bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Super!!! Dajesz, dajesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Nie da się go uratować? To kawał świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Smutne. Ale za to teraz możesz zrobić coś dobrze spasowanego, co da czysta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Za co teraz się zabierasz? Smutki najlepiej utopić w kolejnym modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Jest to dobra okazja aby kupić sobie model na pocieszenie. Jak Atlis nie chce to ja sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Sadol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Moje kondolencje... Ja miałem szczególny sentyment do Twojego modelu. Mam nadzieję, że skleisz kiedyś jeszcze taką gąskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 eh to bardzo zła wiadomość.... wielka szkoda bo zapowiadało się zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Szkoda, może za jakiś czas do niego wrócisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Niech żyje samozaparcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Super Czekam na relację z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Szacun za upór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Dobra wiadomość Z tego pierwszego egz coś będziesz przeszczepiał do nowego ? Bo te bebechy ładne - szkoda by ich było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi