Przemek - MaXus Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Takie coś teraz będzie. Jakoś się tak złożyło, że wodno-lotne znowu będzie, w nietypowym i niespotykanym nigdzie malowaniu maszyny Karla Enteschützer'a. Zasłużył się niespotykanym męstwem i wytrwałością, samojeden zestrzeliwując kilka (bądź kilkanaście - różnie źródła podają) zdradzieckich maszyn wroga: Duży jest skubany, cztery razy sprawdzałem na pudełku, czy aby na pewno to 1/72: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Liczę na malowanie z okładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Zapowiada się ciekawie - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Ja też będę zaglądał, bardzo ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2016 5-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 I ja się melduję na widowni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 7-my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 24 Maja 2016 Autor Share Napisano 24 Maja 2016 ... za dziefiontym zamykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 No to ja ósmy. Piękny temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Będzie duck face? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2016 Trzymajmy się modelarstwa - podteksty proszę gdzie indziej. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Oj, będę śledził. Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Co tam słychać na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi