Solo Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Tobie to do czego potrzebne? W zasadzie to już osiągnąłem doskonałość modelarską, ale czasami lubię popatrzeć jak gorsi ode mnie robia modele. Uwaga: to był ŻART. Doog's Models: https://www.youtube.com/channel/UCpg-rH2RsCcIoME-_DV6pQA Dzięki, kilka fajnych linków, przydadzą się. Co do Doogsa, to jak ktoś lubi jak autor przez 50 minut otwiera pudełko z modelem i narzeka jakie złe zestawy robi KittyHawk, to polecam. Generalnie Doog jest świetnym modelarzem, ale do jego filmów trzeba mieć dużo cierpliwości. I czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Może gdybyście pooatrzyli dokładnie i porownali dostęp do video na jego stronie a na yt to byście zauważyli że wszystkie jego poradniki (tutorial) so na yt za free za darmo więc nie musisz nic płacić. A o tutoriale/poradniki w tym temacie chodzi. Widzisz panie ferret spr dokładnie przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz. Jawkers ja osobiście to ferreta nic nie mam tylko on musi zawsze starać się być "mądrzejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Ferret37 nie musi się nawet starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 To w takim razie zapraszam was obu miszczow modelarstwa i najmadrzejszych ze wszystkich do Telford w tym roku żebyście wszystkim pokazali jakie to piękne wasze modele są i spotkać się z innymi kolegami na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 A może ty wpadniesz do Mosoni za miesiąc? Bo tam chociaż fajne modele są... ;) Swoją drogą to też dobra rada dla początkujących. Fajnie zobaczyć co się dzieje na wystawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Dziękuję Ferrett chyba mis się w tym tyg skończy transfer na komórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Nie ma za co. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Ferret37 chyba lubi fermet siać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Ferret lubi Fernet pić. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 W silniku phpbb poza friends/foes list brakuje mi listy snafcuf i fysnafcuf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi