Solo 254 Posted March 17, 2018 Tobie to do czego potrzebne? W zasadzie to już osiągnąłem doskonałość modelarską, ale czasami lubię popatrzeć jak gorsi ode mnie robia modele. Uwaga: to był ŻART. Doog's Models: https://www.youtube.com/channel/UCpg-rH2RsCcIoME-_DV6pQA Dzięki, kilka fajnych linków, przydadzą się. Co do Doogsa, to jak ktoś lubi jak autor przez 50 minut otwiera pudełko z modelem i narzeka jakie złe zestawy robi KittyHawk, to polecam. Generalnie Doog jest świetnym modelarzem, ale do jego filmów trzeba mieć dużo cierpliwości. I czasu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kzugaj 27 Posted March 17, 2018 Może gdybyście pooatrzyli dokładnie i porownali dostęp do video na jego stronie a na yt to byście zauważyli że wszystkie jego poradniki (tutorial) so na yt za free za darmo więc nie musisz nic płacić. A o tutoriale/poradniki w tym temacie chodzi. Widzisz panie ferret spr dokładnie przeczytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz. Jawkers ja osobiście to ferreta nic nie mam tylko on musi zawsze starać się być "mądrzejszy" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Solo 254 Posted March 17, 2018 Ferret37 nie musi się nawet starać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kzugaj 27 Posted March 17, 2018 To w takim razie zapraszam was obu miszczow modelarstwa i najmadrzejszych ze wszystkich do Telford w tym roku żebyście wszystkim pokazali jakie to piękne wasze modele są i spotkać się z innymi kolegami na żywo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ferret37 0 Posted March 17, 2018 A może ty wpadniesz do Mosoni za miesiąc? Bo tam chociaż fajne modele są... ;) Swoją drogą to też dobra rada dla początkujących. Fajnie zobaczyć co się dzieje na wystawach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Moses 12 Posted March 17, 2018 Dziękuję Ferrett chyba mis się w tym tyg skończy transfer na komórce Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ferret37 0 Posted March 17, 2018 Nie ma za co. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bengal 102 Posted March 17, 2018 Ferret37 chyba lubi fermet siać Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ferret37 0 Posted March 17, 2018 Ferret lubi Fernet pić. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kjp_a_man 40 Posted March 17, 2018 W silniku phpbb poza friends/foes list brakuje mi listy snafcuf i fysnafcuf. Quote Share this post Link to post Share on other sites