Dorotka Napisano 29 Października 2016 Autor Share Napisano 29 Października 2016 Panie, nie tak szczegółowo bo jeszcze model odjedzie Jak szczegółowo? Nie mówiłem przecież, że długopis ma mieć wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Dorotka ,Dorotka Ale z Ciebie dowcipniś Super ,extra Podziwiam ,ale tak nie szlej ,bo jak oglądam foty ,to potem muszę szukać szczeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Dorotka ,Dorotka Ale z Ciebie dowcipniś Super ,extra Podziwiam ,ale tak nie szlej ,bo jak oglądam foty ,to potem muszę szukać szczeny Dzięki! Co by nie mówić, składanie taśmy amunicyjnej to jedna z najciekawszych form terapii zajęciowej z jaką miałem do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Masochista...i zboczeniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 (edytowane) Masochista...i zboczeniec. Zacznę kolekcjonować... Na razie jest: 1. Masochista 2. Zajob 3. Zboczeniec Dodane: 4. Cyklista Edytowane 31 Października 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Masochista...i zboczeniec. Do tego na pewno cyklista! To nienormalne co Dorotka robi... Co Ty masz zamiast palców, pęsety? Kilka pęset mam, to fakt, ale z pewnością nie zamiast palców. Co do mojej normalności/nienormalności zdania są mocno podzielone, nie zaprzeczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Cienias . Tu macie T-34 który ma 2mm długosci i składa się z 250 elementów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 1. Masochista 2. Zajob 3. Zboczeniec 4. Cyklista 5. Cienias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Są ogniwka, można ładować i strzelać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Cienias . Tu macie T-34 który ma 2mm długosci i składa się z 250 elementów . To jest to jaka technika wykonania? Itd jak się robi takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Cienias . Tu macie T-34 który ma 2mm długosci i składa się z 250 elementów . To jest to jaka technika wykonania? Itd jak się robi takie rzeczy? Dobry mikroskop , narzędzia laboratoryjne , materiał wszystko jedno jaki byle miał grubość nie większą jak 0,00..........1 mm a i najważniejsze to uzyskać pełną harmonię między umysłem i ciałem . A tak na serio to odpowiedzi szukaj u doktora Googla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Dzisiaj "lajtowy" dzień i odpoczynek od małych elementów... Żona mówi zrób coś, co widać... Więc zacząłem lutować boczne zasobniki. I tak sobie lutuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 To jeszcze napisz "Wariacie" co to za liniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 To jeszcze napisz "Wariacie" Bardzo proszę: 1. Masochista 2. Zajob 3. Zboczeniec 4. Cyklista 5. Cienias 6. Wariat ...co to za liniał.... KEIKO KK2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 KEIKO KK2001 Kurna nie mogę znaleźć w otchłaniach internuta :( PS. Ty chyba jakiś chirurg naczyniowy z zawodu. Uwielbiam Twoje robótki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Czołem... Czy ktoś mógłby mnie oświecić i pouczyć w kwestii tych przyklejanych na wieży "taśm"? Z czego to jest, po co i dlaczego? Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Czołem... Czy ktoś mógłby mnie oświecić i pouczyć w kwestii tych przyklejanych na wieży "taśm"? Z czego to jest, po co i dlaczego? http://www.americasarmy.pl/artykul/Multiple-Integrated-Laser-Engagement-System-(MILES)/1577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Czołem... Czy ktoś mógłby mnie oświecić i pouczyć w kwestii tych przyklejanych na wieży "taśm"? Z czego to jest, po co i dlaczego? http://www.americasarmy.pl/artykul/Multiple-Integrated-Laser-Engagement-System-(MILES)/1577 Dzięki Tomku, ale litości... Ja potrzebuję szybkiej informacji, a nie przekopywania encyklopedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 System do walki na laserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 System do walki na laserki Już kumam Dzięki! Doczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Listopada 2016 Autor Share Napisano 8 Listopada 2016 Generalnie, bardzo powoli do przodu... Więcej przymiarek niż klejenia. Zrezygnowałem z metalowych zasobników. W mojej ocenie kiepsko wyglądały, tak więc uzupełniam jedynie to, co dał RMF. Przymierzyłem line i inne różne bzdety... Zacząłem też zbierać rzeczy na podstawkę, ale tu jeszcze trochę to potrwa... Trochę fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Listopada 2016 Autor Share Napisano 9 Listopada 2016 Duperalizacja, cd... Dalej nie mam pomysłu na długopis, więc w ramach odstresowania zrobiłem sobie pojemnik na ammo... Jako, że nie wiem jak go jeszcze skonfiguruje, to "się rusza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Metalurgia pierwsza klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Listopada 2016 Autor Share Napisano 10 Listopada 2016 Metalurgia pierwsza klasa . Dzięki! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi