Skocz do zawartości

Abrams od RMF + Voyager do Dragona :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 653
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dorotka ,Dorotka

Ale z Ciebie dowcipniś

Super ,extra

Podziwiam ,ale tak nie szlej ,bo jak oglądam foty ,to potem muszę szukać szczeny

Napisano
Dorotka ,Dorotka

Ale z Ciebie dowcipniś

Super ,extra

Podziwiam ,ale tak nie szlej ,bo jak oglądam foty ,to potem muszę szukać szczeny

Dzięki!

Co by nie mówić, składanie taśmy amunicyjnej to jedna z najciekawszych form terapii zajęciowej z jaką miałem do czynienia...

Druk%20035o0012_zpsxbbypdnm.jpg

Napisano (edytowane)
Masochista...i zboczeniec.

Zacznę kolekcjonować... Na razie jest:

1. Masochista

2. Zajob

3. Zboczeniec

Dodane:

4. Cyklista

Edytowane przez Gość
Napisano
Masochista...i zboczeniec.

Do tego na pewno cyklista! To nienormalne co Dorotka robi... Co Ty masz zamiast palców, pęsety?

Kilka pęset mam, to fakt, ale z pewnością nie zamiast palców. Co do mojej normalności/nienormalności zdania są mocno podzielone, nie zaprzeczam...

Napisano
Cienias . Tu macie T-34 który ma 2mm długosci i składa się z 250 elementów .

To jest to jaka technika wykonania? Itd jak się robi takie rzeczy?
Napisano
Cienias . Tu macie T-34 który ma 2mm długosci i składa się z 250 elementów .

To jest to jaka technika wykonania? Itd jak się robi takie rzeczy?

Dobry mikroskop , narzędzia laboratoryjne , materiał wszystko jedno jaki byle miał grubość nie większą jak 0,00..........1 mm a i najważniejsze to uzyskać pełną harmonię między umysłem i ciałem . A tak na serio to odpowiedzi szukaj u doktora Googla .

Napisano

Dzisiaj "lajtowy" dzień i odpoczynek od małych elementów... Żona mówi zrób coś, co widać... Więc zacząłem lutować boczne zasobniki. I tak sobie lutuje..

DSC_0832_zpsehwdgctx.jpg

Napisano
To jeszcze napisz "Wariacie"

Bardzo proszę:

1. Masochista

2. Zajob

3. Zboczeniec

4. Cyklista

5. Cienias

6. Wariat

...co to za liniał....

KEIKO KK2001

Napisano

Czołem...

Czy ktoś mógłby mnie oświecić i pouczyć w kwestii tych przyklejanych na wieży "taśm"? Z czego to jest, po co i dlaczego?

Z góry dzięki!

Przechwytywanie_zpsafb6426d.jpg

Napisano

Generalnie, bardzo powoli do przodu... Więcej przymiarek niż klejenia. Zrezygnowałem z metalowych zasobników. W mojej ocenie kiepsko wyglądały, tak więc uzupełniam jedynie to, co dał RMF. Przymierzyłem line i inne różne bzdety... Zacząłem też zbierać rzeczy na podstawkę, ale tu jeszcze trochę to potrwa... Trochę fotek:

Druk%20037_zpssg7l2v11.jpg

Druk%20038_zpsnevqoiim.jpg

Druk%20037b_zpsnswaxunh.jpg

Druk%20039_zpswkzhogen.jpg

Napisano

Duperalizacja, cd... Dalej nie mam pomysłu na długopis, więc w ramach odstresowania zrobiłem sobie pojemnik na ammo... Jako, że nie wiem jak go jeszcze skonfiguruje, to "się rusza"...

Druk%20040_zpsvj1lrr0x.jpg

Druk%20041_zpsuecwz1dv.jpg

Druk%20042_zpsnx89uti1.jpg