matejson Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 "Polska" renówka jeszcze we francuskim "genderowym" malowaniu i oznaczeniami, która brała udział w Kampanii Wrześniowej w 1939r Sama praca to S-Model prosto z pudła. Załoga z zestawu Scibor Miniatures. Skala 1/72. Wątek warsztatowy jest tutaj. Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Pięknie wyszedł, całość bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Piękny żółwik - zawsze mi się tak kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Świetnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Jak na gender to za mała różu i fioletu A tak na poważnie to super wyszedł maluch - załoganci też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 Dzięki za wpisy. Co do załogantów to chyba najsłabsza część całej pracy, muszę jeszcze podszkolić warsztat z malowania figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 matejson, Bardzo ładnie malujesz modele ale przede wszystkim super że robisz ciekawe pojazdy, ja także lubie francuską pancerkę, ale kolejka obowiązje i jak narazie mam tylko P178 B z przymusu na ukończeniu bo 178 klasyczny jest ostatnio nieosiągalny... Czy mógłbyś zerknąć na mojego BT 5, chętnie wysłucham uwag co powinienem podszkolić i co kuleje w moim warsztacie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 Ok, możemy zgadać się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Podoba się. Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Bardzo ładny "char" Ci wyszedł i nawet kolor kwiatków/wrzosów dobrałeś Co u Ciebie następne na tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Michał, działam z Chevroletem w niemieckich barwach. Muszę podobno skonczyć do końca wakacji http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=222&t=54615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Cacany jest jak i cała scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Całość bardzo ładnie. I ta podstawka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi