Thalgonis Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Farba Gunze H64 (RLM71), psikane na 1 barze, rozcieńczenie 1:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 No mi to wygląda na źle przygotowaną powierzchnię niż problem z farbą. Choć bez zbliżenia to ciężko ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 No na tym zdjęciu niewiele widać, a skórki to już jeszcze mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Dobra, zbliżenia zapodam na swoim warsztacie z tym Ju87 - schowałem już namiot ciemniowy Z drugiej strony - każde zdjęcie makro uwypukli tylko to, co modelarzowi „nie wyszło”, a oglądający taki model na półce i tak nie zobaczą takiego zbliżenia. No dobra, już przestaję usprawiedliwiać swoich nieumiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 25 minut temu, Thalgonis napisał: schowałem już namiot ciemniowy Jeśli celem zrobienia zdjęć jest pokazanie "skórki", to nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 to było dwa tygodnie temu. Wyszlifowałem ,zamalowałem. Ale jak się pojawi znowu nie omieszkam utrwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) Kwituję starania administracji w kierunku dogodzenia każdemu w kwestii wprowadzania przeróżnych poprawek. Do tej pory uważałem nowy silnik za plus niż minus i nie miałem powodów do narzekań, ale muszę powiedzieć, że o ile pomysł na odróżnienie wpisów innym kolorem jest fajny, białe tło to raczej wybór nietrafiony. Szczególnie na komórkach wypala oczy... i żre baterię. Edytowane 13 Listopada 2018 przez mbrnnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 Popieram mbrnnr... Zmieńcie tło na ciemniejszy odcień tego beżu a tło pod wpisy na ten, który teraz jest jako tło całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 Kurde, tylko nie ten temat... @jawkers poproszę o przeniesienie do poprawnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 Oj tam, wystarczy zmienić tytuł wątku i wtedy wszystko inne będzie nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 Tło posta poprawiło się na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 6 Grudnia 2018 Share Napisano 6 Grudnia 2018 Thalgonis Ty masz PS-289, używasz tego pokrętła pod zbiornikiem, do czego ono jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Grudnia 2018 Share Napisano 6 Grudnia 2018 Do regulacji ciśnienia. Na kompresorze ustawiam sobie najczęściej 1,5 bara i nie ruszam tego. Z kolei tym pokrętłem w miarę potrzeby reguluję strumień powietrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Długo się zastanawiałem, przeczytałem rożne wątki, fora i kupiłem Procona PS-274. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 14 minut temu, kozi84 napisał: Długo się zastanawiałem, przeczytałem rożne wątki, fora i kupiłem Procona PS-274. To bardzo dobry aerograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi