enten Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Znowu dostaniesz 5 z malowania? Fajnie skubiesz ten plastik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) To jak szkice scenariusza Zaj...cie to ci wychodzi. Ps po ile browar ? Gorzej jak chłopaki się zrelaksują i małą ustawkę przed barem zrobią. Na początku zawsze jest kulturka Potem nieco się komplikuje. Edited August 30, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Chyba robisz w branży reklamowej Rozwalił mnie ostatni wpis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted August 30, 2016 Super Moderator Share Posted August 30, 2016 Fazzy w pubie oprócz piwa, trzeba by było jeszcze zarobić na jakiejś atrakcji. Domyślam się, że będą tam przychodziły całe rodziny, więc musisz przed wejściem taką oto planszę postawić. Zdjęcie z internetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Tiaaaa widziałem ten odcinek "Pieprz i wanilia", w którym Tony Halik podpisał się Alienom na szyldzie ichnego Pubu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 Znowu dostaniesz 5 z malowania? Fajnie skubiesz ten plastik! Nie tym razem.. coś mnie podkusiło, stwierdziłem, że może jednak zdążę.. i sam nie wiem po cholerę odpalałem aerograf? Całość kusi do malowania w czerniach i szarościach - jak to na filmie. Z drugiej strony faktura ścian pomiędzy kamieniami prosi się o piaskowy kolor.. co by rozjaśnić te ponure ciemne wnętrza i wyszło takie ujwico. Ja to sobie rekreacyjnie od czasu do czasu dłubam .. fajnie to skubie np. Marudek i paru innych co od podstaw robią. Btw. dostałeś taki sam.. więc działaj :P Ps po ile browar ? Gorzej jak chłopaki się zrelaksują i małą ustawkę przed barem zrobią. Na otwarcie będzie open bar.. a potem znajdzie się kompromis.. może wymiana trofeów albo organów (niekoniecznie własnych) za trunek.. Więc zdecydowanie poza miłym relaksem przy barze możesz liczyć na ustawkę i krwawą jatkę Chyba robisz w branży reklamowej Rozwalił mnie ostatni wpis Nie wiem, która jego część. Z reklamą nie mam nic wspólnego.. jestem skromnym bibliotekarzem w fabryce studentek. pomyślimy pomysł kuszący ale chyba wtedy to już nikt tej pracy serio nie odbierze i będę mógł co najwyżej w kategorii N-ic śmiesznego pokazać. Tiaaaa widziałem ten odcinek "Pieprz i wanilia", w którym Tony Halik podpisał się Alienom na szyldzie ichnego Pubu A drugą część, gdzie napisał na piramidzie "Cortez zalega z żołdem" widziałeś? A tak w ogóle to skręcam się z radości w węzeł i dzięki za motywację do dalszych prac. W odwiedziny wpadł większy brat co by pomóc kłaść fakturę na ściany: Pomazana podłoga: I banner: I ściany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Panie, tynki jak ta lala. Dobrze ,ze nie wszyscy wyjechali za robota do tej Unyji. Trochę twarze mają ci tynkarze zmarnowane ale widzę ,że o wczesnej porze był post pisany to jeszcze popychacza w płynie nie łykneli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Szykowny baranek! EDIT: Właśnie doczytałem co napisałeś o robieniu od podstaw. Za skromny jesteś! Właśnie dłubiesz makietę jaką chcieliby mieć przy kręceniu pierwszych części Aliena! Widać, że lubisz być dumny z tego co robisz. Jak powiedział kiedyś Wojtek Fajga: "Ni ma lipy!". Tak trzymaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Swietnie to wyglada! Działaj, działaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted August 31, 2016 Super Moderator Share Posted August 31, 2016 Tynk leży, jak ta lala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Fajna diorama, szkoda że dopiero niedawno się zorientowałem. Mam nadzieję że obcych będzie jak mrówków na ścianach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Z racji ciemności panujących w korytarzu malowanie xenomorfów wymagało dosyć drastycznego rozjaśnienia (co by nie wyszło, że na zdjęciach statystuje 5 murzynów w ciemnej sieni). Przy świetle dziennym widać, że obcym dobrze w "błękitnym horyzoncie" - aż się proszą o przymiarkę do pierwszowojennych okopów Po lewej lekkie cieniowanie, po prawej rozjaśnienie "światłem": Tak mi się spodobało tworzenie petroglifów z green stuffu, że na frontowej ścianie knajpy powstały podobizny stałych bywalców zamawiających złocisty trunek: I takie tam karakany wychodzące po libacji: A jeden to nawet po suficie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Ten, który idzie po chodniku z przodu to nawet trochę wygląda jakby łapał równowagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 OBCY!? A mnie tu jeszcze nie było!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted October 6, 2016 Super Moderator Share Posted October 6, 2016 Hehe - ten co wraca wężykiem jest ekstra :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaczo Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 A barmanem mógłby zostać Hicks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Będzie kontynuacja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts