Szydercza Gała Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Ale rozumiem że ten glutowaty maszt teSZ do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Marca 2018 Autor Share Napisano 30 Marca 2018 Niestety nie. Na maszt nie poradzę, ile z nim mogłem zrobić, tyle zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Ale weź prestaN, przecież to poraSZka gruba jest. Jak już musisz to te nogi zostaw, ale stenga i cała reszta do kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 2 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Model nie mój, więc nie poradzę, Ojciec nakazał zostawić jak jest. Tym razem nie Kirishima , ale coś, nad czym mam zagwozdkę od prawie tygodnia: co dalej?? Weźta coś doradźta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Skończ jednego, innymi nie ząprzataj sobie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Coś w 1:350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Skończ jednego, innymi nie ząprzataj sobie głowy. Też tak myślę. Jak by to był czołK to co innego, ale z okrętami to nie ma co za kilka się brać. Patrz na Gałę - Żabie już od dwóch miesięcy dno kafelkuje, a Cycka to ledwo poszpachlował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 No no jakie poszpachlował... Wyprowadził panie kolego. Ba nawet ma już stępki przechyłowe i tunele wałów. Żaba za to juSZ oblepiona do ostatnich zielonych malowanek przed FAZĄ III także ten. Ja się przez, śFiENta nie obijałem i tera będę spijał nektar owocUF mojej pracy Forest kończ już to i bierz się za coś w skali wspomnianej przez pana K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 A czemu akurat taki bajeczny wybór żeś sobie sprawił? Ten Ex Steward to ma ciekawą historię ale sam model... uff -meczarnia Cię czeka jak się patrzy na wypraski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Ale ja to lubię Niestety, ale najbliższe, co mam do 1/350, ten właśnie P-102, oraz Tirpitz/Bismarck z Hellera, czyli 1/400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi