jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witam. Lecimy z kolejnym projektem - śmigłowiec Wessex Has1 od Italeri 1:48. Zrobiony jako pierwszy śmigłowiec po serii pancernych pojazdów... (wtedy nie wiedziałem że anteny muszą być cienkie ) Wymyśliłem sobie że będzie to zapomniany śmigłowiec na płycie lotniska... Model prosto z pudła - podstawka to styrodur + masa szpachlowa + zielenina Oglądajcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Dla mnie bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Świetne te twoje wiatraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Fantastyczny. Całość ma świetny klimat. Bardzo podoba mi się, malowanie, rewelacyjne brudzenie, w sumie to wszystko jest rewelacyjne jak dla mnie. Bardzo, ale to bardzo udany model. Gratuluję tej perełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Nieee no klasa...takie coś to mi się podoba.....tematy śmigłowcowe,jak dla mnie zawsze mile widziane...a model przepiękny,zresztą nie tylko ten p.s.podstaweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Jakimś cudem umknął mi twój model. Może przez to, że w ostatnim roku rzadziej bywam na forum, ale koparę od paru minut zbieram z ziemi... Faktycznie te anteny mógłbyś poprawić, ale całość robi świetne wrażenie. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Wygląda super ;) Jakiś komentarz odnośnie samego modelu? Italeri się spisało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Jest czym oko cieszyć, piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 znakomita praca, ale można by zrobił jeszcze lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Brawo, brawo, brawo !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Genialne wykonanie, malowanie? No cóż widać rękę "pancerniaka" świetnie się sprawdza w takich zapomnianych maszynach. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Dziękuję za komentarze - odnośnie samego modelu - model całkiem przyjemny w budowie - fajnie się składało - nie pamiętam żeby coś było nie tak jak powinno. Lubie mieszać techniki i style modelarskie - wtedy wychodzi zawsze coś hm nieprzewidywalnego Hm - lepsze zdjęcia - może jak sprzęt będzie mocniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 ZAJE...fajny. Daawno nie widziałem tutaj tak fajnego i dobrze sfotografowanego modelu. Miejscowy (forumowy), lotniczy Szadubaba o Baba może Ci najwyżej... aerograf czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi