Panzer Machine Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Do modelu Leoparda firmy Revell (03193) dokupiłem masę dodatków jak lufa, blaszki, gąsienice... aczkolwiek kiedy zobaczyłem w jakiej jakości są wypraski wszelkie dodatki odłożyłem na lepsze czasy i lepszy przede wszystkim model. Tym samym ten model potraktowałem jako bazę pod wszelkie eksperymenty malarskie. W efekcie końcowym po złożeniu całego modelu nie prezentował się on aż tak źle i zabawa była przednia. Moja opinia była by lepsza gdyby cena modelu była znacznie niższa. W każdym razie, do zabaw malarskich model jest godny polecenia. Bo nawet jak nam się coś nie uda to nie będzie żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Swietne brudzenie, pojazd wyglada jak po prawdziwych poligonowych przejsciach, eksperyment udany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Pojazd fajnie utytłany, tylko koła jakos nie pasują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Pasują - koła mokre a góra przesycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Pasują - koła mokre a góra przesycha. Bo słońce od góry świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Mnie się podoba, efektowne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Ładny! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 super Mig Jimenez ma konkurenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Świetny model. Zdjęcia klasa i szyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Pojazd fajnie utytłany, tylko koła jakos nie pasują.... Jest jak na zdjęciu Bardzo fajny "Leoś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Pięknie usyfiony! Jakich pigmentów ( kolory etc.) używaleś do brudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi