Panzer Machine Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Muszę przyznać, że model firmy Tamiya (35149) pomimo swoich lat jest rewelacyjny. Bardzo przyjemnie i szybko składało się pojazd. Mam tylko dwa zastrzeżenia: gąsienice są bardzo kiepskiej jakości oraz miałem problem z mocowaniem elementów siatek - trochę szpachli było trzeba. Poza tymi dwoma uwagami, model rewelacyjny. Powiedziałbym, że wręcz idealny dla początkujących modelarzy a i nawet Ci co bardziej zaawansowani znajdą coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Sam robiłem ten model jakiś czas temu i zgadzam się, ze jak na swój wiek całkiem trzyma poziom. Twoje wykonanie bardzo mi się podoba, subtelne resztki zimowego malowania wyszły elegancko, no, może gąski troszkę za rude jak na mój gust, ale ogólnie efektowny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 No i elegancko Ci wyszło- bardzo ładny model.Też robiłem ten model, tyle, że ja wymieniałem gąsienice na produkt Bilka. Koszt mały a efekt dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Świetne wykonanie ( zresztą, jak zawsze u Ciebie, niezależnie od materiału wyjściowego ) . Super, bardzo mi się podoba ta Formoszka, nawet z tymi gąskami - uzyskać taki efekt, to wielka sztuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Te gąsienice to jednak słabe są - model ładnie zrobiony więc weź je wywal i daj ogniwkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 MiniArt właśnie wypuścił 2 rodzaje gąsek ogniwkowych do T-34 za ok. 42zł. Ciekawe, jaka jakośc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Pewnie to gąsienice z ich modeli SU więc powinny być całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Co tu gadać tylko patrzeć! Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Bardzo fajnie i realistycznie styrany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Naprawdę świetnie zrobiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi