Dorotka Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Nie no Panie szanowny, nic nie widac Ja widzę! Że nic nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Nie no Panie szanowny, nic nie widac Ja widzę! Że nic nie widzę! a ja widzę że już się zbieram do robienia zdjęć lepszych nie potrafię, tzn nie wiem jak co i jak ... zawsze się uważałem za amatora zdjęć... na pewno oświetlenie do poprawy proszę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 No, fajny jest. Coraz lepiej Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 No, fajny jest. Coraz lepiej Ci idzie. Zgadzam się całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 No, fajny jest. Coraz lepiej Ci idzie. Bez waszych rad było by inaczej .... No, fajny jest. Coraz lepiej Ci idzie. Zgadzam się całkowicie Dziękuje. Ale szczerze, co mogę poprawić przed końcową galeria(pierwsza). Ja znajdę z 100 opcji do poprawy ale jestem ciekawy co wy myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Przede wszystkim popraw fotki. Zrób zdjęcia za dnia, przy oknie, na białym tle oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Przede wszystkim popraw fotki. Zrób zdjęcia za dnia, przy oknie, na białym tle oczywiście ;) Dokładnie tak jak Ci napisał Grzegorz... Trudno tu cokolwiek doradzać, bo niestety przy takich fotkach niewiele widać... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Więc do soboty dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Jeśli chcesz robić zdjęcia przy sztucznym oświetleniu, to trzeba przynajmniej 2 źródła światła a najlepiej 3 ( góra, i 2 po bokach ). Teraz widać, że zawsze jest gdzieś niedoświetlenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Brawo Jasiu,na 99% wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Zorganizuj sobie coś takiego, a fotki bedziesz miał dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 He, he... Czego to ludzie nie wymyślą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 Korzystałem z 2 lampek ale widzę, że bez trzeciej się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Korzystałem z 2 lampek ale widzę, że bez trzeciej się nie obejdzie Przypatrz się fotce powyżej... Tajemnica może tkwić w świeczce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 No niestety jak się ma warunki polowe i modeluje się w kuchni... Ale to stara fota i teraz z tyłu mam pudełko z klockami a wszystko rozkładam na stole. Ale na foty w warsztatach i galeriach nikt się nie skarży, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 24 Lutego 2017 Autor Share Napisano 24 Lutego 2017 ... Tajemnica może tkwić w świeczce ;) Bardziej bym obstawiał banana - Małysz też potwierdzi. Będę was przepraszał, więc wybaczcie ale potraktuję mój warsztat też jako pole ćwiczebne do robienia zdjęć/ Niestety dalej w swojej konfiguracji, może w weekend uda mi się zakupić inne oświetlenie. Więc nie przedłużając: B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Zakupiłem nową lampkę i testową żarówkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 To tera jeszcze musisz drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 I tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 I tak zrobię WOW! Na to świat czekał! Wreszcie coś widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Wreszcie coś widać! Wcześniej też coś tam było widać Kwestią kupienia wcześniej/później lampy był tylko jej wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Wreszcie coś widać! Wcześniej też coś tam było widać Kwestią kupienia wcześniej/później lampy był tylko jej wygląd. No było, ale na żółto... "Wygląd" lampy? Rozumiem, że byłeś z Żoną na zakupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Wreszcie coś widać! Wcześniej też coś tam było widać Kwestią kupienia wcześniej/później lampy był tylko jej wygląd. No było, ale na żółto... "Wygląd" lampy? Rozumiem, że byłeś z Żoną na zakupach? W skrócie tak, ja chce lampę - ona ładną lampę więc ona płaci. Minus, że drugą ja będę musiał kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 ... W skrócie tak, ja chce lampę - ona ładną lampę więc ona płaci.Minus, że drugą ja będę musiał kupić. Hm... Czyli w skrócie... Żona ma dwie lampy jakie chciała mieć i jeszcze za jedną Mąż zapłacił. Zuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 .... Żona ma dwie lampy jakie chciała mieć i jeszcze za jedną Mąż zapłacił. Zuch! Ja mam dwie lampy Za jedną żona zapłaciła tak lepiej brzmi, więc przy tym zostańmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi