cooper69 Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 No tak ma być jak zakurzony - w lato 1920 dość sucho było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 I jakie wrażenia z tymi stickami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 I jakie wrażenia z tymi stickami? Ja je bardzo lubię. Tak samo jak "pudry" Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Fantastico! I dzięki za opis techniki - idealnie dla mnie w czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 No no no... bardzo się mnie podoba! Super Spoora w tym zasługa Twojego warsztatu, który jest bardzo pouczający i niestety niedostępny dla użytkowników tego forum. WIELKA SZKODA PS. Dobrze, że chociaż Yantoma można z pwm podlinkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 W trakcie grubej pigmentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Właściwie już koniec. Słucham sugestii. Coś tam jeszcze poprawię przed finalnymi zdjęciami (normalnym aparatem, a nie jak tu komórką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Jak dla mnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Nie jest źle......moze jakiś wyciek ..plamy po paliwie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Nie jest źle......moze jakiś wyciek ..plamy po paliwie.?? przecież są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Nie jest źle......moze jakiś wyciek ..plamy po paliwie.?? przecież są Ślepy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Będę w kraju to chcę to na zywo zobaczyć, nie wykręcisz się sianem. jak mnie do dom nie zaprosisz to trudno, do pubu w siatce z biedronki przyniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 26 Lutego 2017 Nie bardzo widać cokolwiek na tych zdjęciach, ponieważ są za bardzo rozjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Będę w kraju to chcę to na zywo zobaczyć, nie wykręcisz się sianem. jak mnie do dom nie zaprosisz to trudno, do pubu w siatce z biedronki przyniesiesz. nie ma problema Nie bardzo widać cokolwiek na tych zdjęciach, ponieważ są za bardzo rozjaśnione. nic ze zdjęciami nie robiłem ale chyba automatyczny balans bieli tym razem przedobrzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Wyszedł Super! Bardzo podoba mi się brudzenie. Tylko jedna mała uwaga, nie schodzą Ci się klapy przedniego włazu, lewa (patrząc na pojazd od przodu) jest lekko przekrzywiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi