Stojkovic Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Namówiliście mnie. Chętnie kupię i wykonam Humvee. Jeśli ktoś ma coś na zbyciu i się chce dogadać dawać PW. Challenge Accepted! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Namówiliście mnie. Chętnie kupię i wykonam Humvee. Jeśli ktoś ma coś na zbyciu i się chce dogadać dawać PW. Challenge Accepted! ma Forum Humvee jest do kupienia M1151 Academy z blachami opancerzenia podwozia. Koszt 130 PLN. Wymieniając koła- jeśli poważnie podejdziesz do tematu, to Tobie wyślę żywiczne, można zrobić bardzo efektowny model. Spasowanie 99%. Wsparcie z naszej strony zapewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Challenge Accepted! No i gitara Tutaj: http://humvee-models.com/viewtopic.php?f=30&p=32163#p32163 model, o którym wspomniał makinen. Marka mogę polecić jako sprzedającego, porządny gościu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Przemek, co Ty pier....sz ?Dzięki ale chyba masz zdecydowanie większe mniemanie o moich modelach niż ja. ... WięcStrach rozpoczynać taki warsztat. jest zupełnie nie na miejscu Ok. Może nie strach ale obawa. No ale zawsze można spojrzeć strachowi w oczy. Namówiliście mnie... ...Challenge Accepted! Jest to zawsze pomysł na konkurs albo Kampanię tak jak to robią np na Armoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 W konkursie ewentualnie możemy z Kubiszem nie startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 To I może ja się skuszę na jakiegoś LRy wychodzà mi chyba nieźle to może humvee tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 W konkursie ewentualnie możemy z Kubiszem nie startować Oczywiście, że nie. Wy będziecie sędziować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Nie mam nic przeciwko. I tak nie miałem zamiaru nic budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Hehe tak czytam i powiem że mimo iż interesuję sie głównie cywilami, to wlasnie po obejrzeniu paru Waszych warsztatów sam zabrałem ochoty na humve i to do tego stopnia że już jednego skleiłem:D Ogolnie jestem zadowolony i wiem że kiedyś zrobię jeszcze jakiegoś. A ten temat śledzę nie ustannie i jestem pod wrażeniem działaj dalej:-) P.s. a nie piszę bo jak wspomniałem na militarnych sprawach słabo sie znam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Dzięki Pochwal się w jakiejś galerii tym Twoim Humvee i bierz się za następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Nie mam nic przeciwko. I tak nie miałem zamiaru nic budować. Ja też się powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Może za parę latek, tak na próbę przed M-ATV. Konkursu nie róbcie bo po co pchać wszystkie na raz. Działać panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Roleta w warsztacie, drzwi na taras i brama w murze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dopracowujesz każdy szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2017 Ładne, bardzo ładne miło się ogląda nie ma to jak stary dobry scratch Zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Ale to wygląda mega!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2017 Robi się coraz ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Super. A ramki na balkonie z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za pozytywne kopniaki A ramki na balkonie z czego? A z tego: https://www.swiatmodeli.eu/pl/p/Plot-betonowy-1%2C50-metra-ze-slupkiem-prostym-wz-III/2161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Lutego 2017 Autor Share Napisano 2 Lutego 2017 To samo, co poprzednio, ale pomalowane. Plus palma: Różne takie do pokoiku na piętrze: A skoro jest telewizor, to musi być i antena: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Pięknie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Czapki z głów [FACE SCREAMING IN FEAR][DIZZY FACE], nie mogę się doczekać finału tego projektu. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Czy jest ze mną coś nie tak, jeżeli ślinie się do tego warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Czy jest ze mną coś nie tak, jeżeli ślinie się do tego warsztatu? Mam nadzieję, że wszystko w porządku Dziękuję Kolegom za pozytywne wpisy Antena skończona: Stojak na skrzynki też: A znak drogowy dopiero się robi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi