Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Rewelacyjnie, wyposażenie takie, że aż "chciałoby się" tam zamieszkać (gdyby nie było tak niebezpiecznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 eeee wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Dziękuję Kolegom Słup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Zachód to zaczyna wyglądać. Ja takiej szczegòłoweh dioramy nigdy nie zrobię, zawsze chęć rozgrzebania czegoś nowego wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Zbiornik/podgrzewacz wody, przy okazji również skrzynka bezpieczników: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Budynek właściwie skończony, choć pewnie znajdzie się kilka miejsc do poprawy. Można go przyklejać do podstawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Klasa to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kali160 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 To chyba jakiś projektant wnętrz projektował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Starannie i bardzo fajnie zrobiony domek..ale chyba, nie zostawisz go i tej ulicy w tak sterylnym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mena Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 wyposażenie super pomysł tez kraj mało sterylny więc sporo brudzenia i śmiecenia trochę bije po oczach przekrój płyt gk musisz je jakoś zgubić bo wydają się strasznie grube do tego podział pomieszczeń i kondygnacji to podkreśla , no i oczywiście dywan idealnie śliski jak pcv mam nadzieje że zrobisz na nim jakąś strukturę ogólnie obserwuje i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Dzięki za pozytywne kopniaki Starannie i bardzo fajnie zrobiony domek..ale chyba, nie zostawisz go i tej ulicy w tak sterylnym stanie? Oczywiście, że nie. Najpierw chciałem połączyć z podstawką domek i murek, potem zrobić prace ziemne na małym kawałku pod koszem na śmieci i większym dookoła palmy, potem brud, kurz i drobne śmieci na chodniku i ulicy. wyposażenie super pomysł tez kraj mało sterylny więc sporo brudzenia i śmiecenia trochę bije po oczach przekrój płyt gk musisz je jakoś zgubić bo wydają się strasznie grube do tego podział pomieszczeń i kondygnacji to podkreśla , no i oczywiście dywan idealnie śliski jak pcv mam nadzieje że zrobisz na nim jakąś strukturę ogólnie obserwuje i podziwiam Co do grubości to już musi zostać, jak jest. 10 mm, czyli 35 cm w realu... Polska cegła ma 25 cm, bliskowschodnie podobno są deczko większe... Myślę, że tragedii nie ma, piszesz o zgubieniu tej grubości, ale teraz to już raczej nic nie zrobię. Dywan - faktycznie, po wydruku wyszedł lekko błyszczący, jakoś mi to umknęło. Może jeszcze potraktuję go lakierem matowym. Innych pomysłów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Wszystko ładnie tylko ten chodnik jakoś nie wiem czy do końca pasuje. Nie mogłem znaleźć nigdzie czy w Iraku były akurat takie kładzione. A jak były to miedzy nimi może mniej szczelin. To samo dotyczy krawężnika. Pewnie tak jak piszesz będziesz jeszcze poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Obejrzałem pierdyliard zdjęć z irackich miast i widziałem tam chyba każdy rodzaj chodnika. Bardzo często kładą kostkę prefabrykowaną. Ale tej nie chciało mi się ryć, więc wybrałem coś takiego, dla urozmaicenia dając dwa rodzaje ułożenia płyt. Nawet zadowolony jestem, ale mam też nadzieję, że po zasyfieniu będzie wyglądać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 He, he... Deczko zaszalałeś... Żeby takiego arbuza na śmietnik wywalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Przyjemna w odbiorze dioramka, jednak dwie rzeczy mi trochę nie pasują. 1. Niebieskie worki ze śmieciami - ten mocny szary (?) na tle niebieskiego 2. Cieniowanie drogi - niby zakręt, a cieniowanie proste do ... nikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 He, he... Deczko zaszalałeś... Żeby takiego arbuza na śmietnik wywalić.... Mały taki, i tak bym się nie najadł... Przyjemna w odbiorze dioramka, jednak dwie rzeczy mi trochę nie pasują. 1. Niebieskie worki ze śmieciami - ten mocny szary (?) na tle niebieskiego 2. Cieniowanie drogi - niby zakręt, a cieniowanie proste do ... nikąd Dzięki 1. No wyszedł za mocno trochę... 2. Trochę niefortunnie pofalowana nawierzchnia. Po postawieniu Humvee i figurek nie widać tej drogi zbyt wiele, ale spróbuję jeszcze zgubić to kurzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Lutego 2017 nie zapomnij o muchach ;) jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 He, he... Deczko zaszalałeś... Żeby takiego arbuza na śmietnik wywalić.... Kto bogatemu zabroni A tak poważnie to świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 No to podstawka generalnie skończona, zostały małe poprawki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2017 dorobił bym małego "bakłażana" z kabli na takim słupie pewnie by nie brakło ... ale to takie moje 3 grosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Cały czas o tym myślę, może się jeszcze pojawi. Ale na razie nie bardzo wiem, na jakiej zasadzie powstają te ichnie plątaniny. Skąd, dokąd, po co? Nie chciałem wieszać bezładnego kłębu kabli tylko żeby był, chciałem nadać temu jakiś sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Może dorzuć jeszcze więcej śmieci..nie tylko w rejonie śmietnika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi