Browarek90 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Cały czas o tym myślę, może się jeszcze pojawi. Ale na razie nie bardzo wiem, na jakiej zasadzie powstają te ichnie plątaniny. Skąd, dokąd, po co? Nie chciałem wieszać bezładnego kłębu kabli tylko żeby był, chciałem nadać temu jakiś sens Tam to jeszcze jeszcze dobrze że nie robisz scenki z Tajlandii:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Lutego 2017 a no u nich te kable właśnie dlatego że tam żadnego ładu i składu każdy jak coś robi dokłada swoje "nowe" przewody i dlatego jest jak jest jak się spali coś w mieszkaniu to dodają nowe i nawet nikt nie szuka pewnie że się upaliło tylko gdzieś tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Coś pomyślę z tymi przewodami. Może dorzuć jeszcze więcej śmieci..nie tylko w rejonie śmietnika.. Dorzucę, ale na koniec, jak już wszystko będzie stało na kołach i nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 dorobił bym małego "bakłażana" z kabli na takim słupie pewnie by nie brakło ...ale to takie moje 3 grosze... Śmiało- sens w tym, ze dla nas to nie ma żadnego sensu i logiki w tych kablach. Jak Kolega wyżej napisał- Azja Pd-Wsch przebija Arabów w elektryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 ,,m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Poprzyklejałem szelki do plecaków: Coś z tego trzeba będzie wybrać, bo wszystko się nie zmieści. Klapę bagażnika chciałbym zrobić zdejmowaną, żeby można było zobaczyć coś z tych maneli w bagażniku. Iracki lud: Po czterech wcześniejszych figurkach w mundurach z kamuflażem po raz pierwszy malowałem cywili. Pewnie zaraz mnie ktoś sprowadzi na ziemię, ale, kurde, nawet podoba mi się to co zrobiłem Chyba tak ich rozmieszczę: A razem z figurkami Marines tak to będzie wyglądało: Boki podstawki zabejcowane, gotowa tabliczka z opisem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Ile kosztowało zrobienie takiej tabliczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 To super cena a te emblematy to naklejki czy też grawerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 To jest wydruk na blaszce aluminiowej techniką sublimacji (napisy też). Jakby co, zrobili mi to tutaj: http://www.grawer-ostrow.pl/ Do tych 15 zł oczywiście doszły koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Poprzyklejałem szelki do plecaków: Coś z tego trzeba będzie wybrać, bo wszystko się nie zmieści. Klapę bagażnika chciałbym zrobić zdejmowaną, żeby można było zobaczyć coś z tych maneli w bagażniku. Odpuścił bym plecak skrajny z prawej Molle II Patriol PACK, który został ok 2005 roku zastąpiony ILBE (czyli tym środkowym) Iracki lud: Koleś po prawem to żywcem wygląda jak członek Delta Force z lat 80tych mający odbijać zakładników w Iranie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Figurki pomalowałeś bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Moses dzięki za poradę. Faktycznie miałem jak byk przed oczami, że to MOLLE (w opisie elementów zestawu także), a jakoś brałem go pod uwagę A ten gość iracki faktycznie mógłby robić za Deltę, po drobnych poprawkach Pedzelek miło coś takiego przeczytać, dzięki Ostatni iracki mieszkaniec dioramy: Za kota bardzo dziękuję Greifowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Ładny kocur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Tym kotem to mnie kupiłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Wygląda jak kot Bonifacy z czego mu wąsy zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Kot dziękuje Wąsy - włosie pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 Marines. Sam nie wiem, czy można ich uznać za skończonych, ale na razie są tacy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Świetnie ci wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 "Wojacy"pierwsza klasa, super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 Podziękował Wojacy będą poprawiani - dodam im drobnych pojedynczych pikseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Kot i figsy klasa! Bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2017 "jezd" nieźle ;) finalnie przykurz chopaków i będzie gites Oglądam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 Dziękuję Kolegom Humvee pomalowany kolorami bazowymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Fajne "klocki" do złożenia. Przy okazji mam pytanie jakim klejem łączysz już pomalowane części? Zwykle klasyczny klej do plastiku ma problemy z trwałym łączeniem już pomalowanych elementów farba działa jak izolator i nie dochodzi do reakcji między łączonymi elementami. Superglu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi