makinen Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Leżał w pudle i sie kurzył, wiec postanowiłem go przesunąć złożonego na półkę. Dolozony ze scratchu pancerz MEAP i siatki Hesco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 No coś innego niż Humvee. Ładny model. Jak się go składało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Czasem mam "wyskoki". Składalność satysfakcjonujaca, ale trochę nadlewek i zatartej ostrości detali. Lepsza, niż M-ATV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Bardzo ładna praca. Opony też fajnie Ci wyszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vollff Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Rewelacja. Skąd wziąles taką "siatke ogrodzeniową"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Rewelacja.Skąd wziąles taką "siatke ogrodzeniową"? Wytrawiona przez kolegę wg podanych wymiarów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Całkiem fajny, ale jest jedno ALE. Czy jesteś pewny, że ta wersja MaxxPro występowała z tą wersją opancerzenia? Mi wydaje się, że powinna mieć tę wersję . Z tą wersją opancerzenia zmian powinno być dużo więcej i wtedy nazywa się MaxxPro Plus Oczywiście mogę się mylić ;) Znalazłem jeszcze coś takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Andrzej- masz rację, choć pewnie gdzieś tam pole do manewru jest. Zrobiłem połączenie opancerzenia i Hesco z kilku pojazdów. Dodatkowych zasobników z tylu brak, bo to jest wersja Plus. Oryginał pojazdu, na którym sie wzorowałem ma jedna warstwę dodatkowego pancerza i siatkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Technicznie - bardzo dobrze, nie ma się chyba czego czepić. Podoba mi się brudzenie kół i zachlapania błotem. Zdjęcia takie sobie i nie dało się nacieszyć modelem tak, jak by się chciało... Kabelki na dachu z czego zrobiłeś? Jest logo Internationala z przodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Zdjęcia postaram się poprawić w świetle dziennym. Kabelki na dachu, to ołowiane ciężarki wędkarskie w formie drutu około 180 mm i dowolnej średnicy. Świetnie się to układa. Logo brak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 A te ołowiane druty to malowałeś czy występują w przyrodzie już czarne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 21, 2016 Author Share Posted November 21, 2016 Występują w kolorze naturalnego ołowiu, więc wymagają pomalowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted November 21, 2016 Super Moderator Share Posted November 21, 2016 Witam. Bardzo ciekawy model. Nie ma w nim nic nudnego. Swoim wyglądem przyciąga oko. Gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven up Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Tak patrząc na Twoje modele można pomyśleć że tylko siedzisz w zamkniętym pokoju i sklejasz . Troszkę zazdroszczę bo ja za dużo czasu nie mam na sklejanie. Ta wiec kończąc swoją wypowiedz. Kapitalnie wyszedł ten Tobie ten model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 22, 2016 Author Share Posted November 22, 2016 Tak patrząc na Twoje modele można pomyśleć że tylko siedzisz w zamkniętym pokoju i sklejasz . Troszkę zazdroszczę bo ja za dużo czasu nie mam na sklejanie. Ta wiec kończąc swoją wypowiedz. Kapitalnie wyszedł ten Tobie ten model Rozwiewając watpliwości wyjaśniam- pracuję, trzy razy w tygodniu jestem na krav maga, trzy razy na basenie. Podczas ładnej pogody dokładam rower, lub zamieniam na basen. Spędzam czas z żona i dzieckiem, odwiedzam znajomych, chodzę do kina i teatru, duzo czytam. Czyli standardowo . Kwestia organizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Kolejny bardzo dobry model w Twoim wykonaniu Piotrek, co praca to podnosisz poziom. Przy lepszej pogodzie pstryknij tylko lepsze zdjęcia, bo jest co pokazać, szczególnie z przodu. Podoba się..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts