makinen Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Leżał w pudle i sie kurzył, wiec postanowiłem go przesunąć złożonego na półkę. Dolozony ze scratchu pancerz MEAP i siatki Hesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 No coś innego niż Humvee. Ładny model. Jak się go składało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Czasem mam "wyskoki". Składalność satysfakcjonujaca, ale trochę nadlewek i zatartej ostrości detali. Lepsza, niż M-ATV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Bardzo ładna praca. Opony też fajnie Ci wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Rewelacja. Skąd wziąles taką "siatke ogrodzeniową"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Rewelacja.Skąd wziąles taką "siatke ogrodzeniową"? Wytrawiona przez kolegę wg podanych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Całkiem fajny, ale jest jedno ALE. Czy jesteś pewny, że ta wersja MaxxPro występowała z tą wersją opancerzenia? Mi wydaje się, że powinna mieć tę wersję . Z tą wersją opancerzenia zmian powinno być dużo więcej i wtedy nazywa się MaxxPro Plus Oczywiście mogę się mylić ;) Znalazłem jeszcze coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Andrzej- masz rację, choć pewnie gdzieś tam pole do manewru jest. Zrobiłem połączenie opancerzenia i Hesco z kilku pojazdów. Dodatkowych zasobników z tylu brak, bo to jest wersja Plus. Oryginał pojazdu, na którym sie wzorowałem ma jedna warstwę dodatkowego pancerza i siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Technicznie - bardzo dobrze, nie ma się chyba czego czepić. Podoba mi się brudzenie kół i zachlapania błotem. Zdjęcia takie sobie i nie dało się nacieszyć modelem tak, jak by się chciało... Kabelki na dachu z czego zrobiłeś? Jest logo Internationala z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Zdjęcia postaram się poprawić w świetle dziennym. Kabelki na dachu, to ołowiane ciężarki wędkarskie w formie drutu około 180 mm i dowolnej średnicy. Świetnie się to układa. Logo brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 A te ołowiane druty to malowałeś czy występują w przyrodzie już czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Występują w kolorze naturalnego ołowiu, więc wymagają pomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Listopada 2016 Witam. Bardzo ciekawy model. Nie ma w nim nic nudnego. Swoim wyglądem przyciąga oko. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Tak patrząc na Twoje modele można pomyśleć że tylko siedzisz w zamkniętym pokoju i sklejasz . Troszkę zazdroszczę bo ja za dużo czasu nie mam na sklejanie. Ta wiec kończąc swoją wypowiedz. Kapitalnie wyszedł ten Tobie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Tak patrząc na Twoje modele można pomyśleć że tylko siedzisz w zamkniętym pokoju i sklejasz . Troszkę zazdroszczę bo ja za dużo czasu nie mam na sklejanie. Ta wiec kończąc swoją wypowiedz. Kapitalnie wyszedł ten Tobie ten model Rozwiewając watpliwości wyjaśniam- pracuję, trzy razy w tygodniu jestem na krav maga, trzy razy na basenie. Podczas ładnej pogody dokładam rower, lub zamieniam na basen. Spędzam czas z żona i dzieckiem, odwiedzam znajomych, chodzę do kina i teatru, duzo czytam. Czyli standardowo . Kwestia organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Kolejny bardzo dobry model w Twoim wykonaniu Piotrek, co praca to podnosisz poziom. Przy lepszej pogodzie pstryknij tylko lepsze zdjęcia, bo jest co pokazać, szczególnie z przodu. Podoba się..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi