tkarkady Napisano 8 Lipca 2017 Autor Share Napisano 8 Lipca 2017 Połóż ten trójkąt na dachu. Podnoszony był gdy pojazd holował przyczepę. Chyba, że takową planujesz. Laweta już jest gotowa , zobacz koniec drugiej strony wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2017 @BassArk nie przywiązywano do tego aż takiej uwagi, mam fotki i już kiedyś zamieszczałem że mieli podniesiony bez doczepki ;) także trójkąt luz z detali to raczej trzeba by dorobić mechanizm do podnoszenia go, @tkarkady zobacz w moich mercedesach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Greif, wiesz jak jest: przepisy sobie, a ludzie sobie ;) tkarkady, tak przypuszczałem, ale nie byłem pewien. Zgodnie z ostatnią częścią podpisu - obserwuję dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkarkady Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 (edytowane) ..... Edytowane 21 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Dawno tu nie zagladalem i przyznam, ze bedzie rewelacyjna makietka, super to wszystko wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkarkady Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) ..... Edytowane 21 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Ślicznie się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Jakby nie to, że droga dojazdowa, kończy się nagle jak ucięta nożem, to nie widać różnicy od natury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Ale klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkarkady Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 (edytowane) ..... Edytowane 21 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2017 ... cóż Opel jak to się mawia na sztukę...w porównaniu do terenu odstaje poziomem znacznie, malowanie też jak na mój gust słabo, w sumie pomaziany i nie wiadomo jaki ma być, kocyk z dachu wywal, jest wogóle do bani a brak usunięcia śladów formy raczej splendoru nie dodaje... o trójkącie już wspominałem ale jak widać nie przykładasz się specjalnie... 10 sek szukania... i opis The triangles were yellow outlined in black. Some were illuminated, some weren't. In article 44 of the new German traffic regulations from November 1937 (in force from 1 April 1938) 3 types of trailer markings were fixed: plain triangle (common), triangle with black dot (for the vehicles owned by the State Railways) and triangle with black V (which exact meaning I don't know). The triangles were fitted to the cab roof or above the windshield (on buses and vans). With trailer in tow the triangle was up, w/o trailer it was folded down (apparently this rule was often neglected in the Wehrmacht!). In most cases the triangles were actuated by lever from the cab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Opel strasznie odstaje poziomem od podstawki. Zbyt zużyty, obdrapany. No chyba, że w służbie i mamy lata 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 .......kocyk z dachu wywal... Koniecznie Jak już bardzo chcesz go mieć na modelu to wsadź go na pakę po ławkę żeby tak nie kuł w oczy... Opel strasznie odstaje poziomem od podstawki. Zbyt zużyty, obdrapany To fakt, może u sowietów to by przeszło ale mimo wszystko u niemiaszków ordnung był do samego końca. Odrapanie nawet mi tak nie przeszkadza jak to uwalanie błotem - wskazujące jakby było spore zimowe roztopy co nijak ma się do podstawki z ładną trawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 tkarkady - mały tutorial z tego jak uzyskałeś śladu kół na betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkarkady Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2017 tkarkady - mały tutorial z tego jak uzyskałeś śladu kół na betonie? Nie ma za bardzo o czym robić tutorialu . Rozsypałem trochę pigmentu na kartce , przejechałem po nim kołem a następnie po betonie żeby się odcisnął , kilka powtórek i ślady gotowe , to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkarkady Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Dioramka skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi