Flachenty Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Czas na koniec roboty z Xem. Jeszcze tylko jakaś sensowna podstawka do zrobienia została. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Co tu można napisać hmmm ...... FANTASTYCZNIE wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Podstawka i oświetlenie mi nie leżą, ale sam model wyszedł bardzo, bardzo fajnie. Gratuluję. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Ekstra Dobrze, że nie cudowałeś przy malowaniu z jakimiś krateczkami, marmurkami i innym zbędnym cudowaniem, bo nawet bez tego (a może właśnie dzięki temu) to pozornie jednolite malowanie wygląda ciekawie, jeżeli można to tak określić. A te wszystkie elementy je łamiące (kabina, właz, podwozie, oznaczenia itp.) sprawiają, że na koniec wyszło cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Teach Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Fantastyczny model. Ciekawi mnie czy ten samolot był wyposażony w katapultę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Nie, nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Jak nadgarstek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Zwolennikiem nigdy nie byłem tego typu sylwetek...ale choroba-PODOBA MI SIĘ...Fajnie go wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia 2017 Witam. Bardzo mi się podoba malowanie. Model wygląda zarąbiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Dzięki Panowie, miło mi to czytać. Miałem poważne wątpliwości czy taką pomarańczkę dam radę sensownie pomalować. Jak nadgarstek? Napier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 ...Miałem poważne wątpliwości czy ... dam radę ... . Ty?! Jak nadgarstek?Napier...Współczuję. Zadbaj o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Andrzeju bardzo to fajne masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi