kermit zaba Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Gratuluję, świetny model! Oglądałem warsztat i podziwiam masę roboty, żeby osiągnąć taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Prezentuje się znakomicie. Gratuluję udanej pracy i fotki Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Dzięki panowie, miło czytać takie słowa. Coraz bardziej żałuję że model już oddałem i coraz większą ochotę mam zrobić sobie też jakiegoś Su-33, tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Polep coś, i postaraj sie bardziej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Piekny model, az chce sie zabrac za zrobienie samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Na swojego Instagrama też Zvezda wrzuciła Twoje SU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Marca 2017 Autor Share Napisano 19 Marca 2017 Dzięki panowie. Co do Instagrama to nawet nie wiem dokładnie co to za serwis, wiem tylko że się tam wrzuca swoje selfiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Oprócz selfików można też wrzucać zdjęcia cudzych modeli jak widać ;) Na szczęście napisali, że jest "made by Solo" więc można to potraktować jako cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 Dzięki panowie.Co do Instagrama to nawet nie wiem dokładnie co to za serwis, "Twitter dla analfabetów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Nono ładnie zrobiona maszynka - pozazdrościć! Co chwila na nią trafiam w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Nie tylko Zvezda wrzucała Twojego Su na Instagrama. Któryś z profili dla fanów modelarstwa też wrzucił. Ludzie bardzo się podniecali podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Marca 2017 Autor Share Napisano 20 Marca 2017 Dajcie linki, też się po podniecam. Tak na poważnie ta podstawka to kawał dechy która mi się za bardzo nigdy nie podobała. Pręty z plexi widać zrobiły robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi