net_sailor Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Taki wyszedł. Z dodatków: fotel Pavla oraz lufy z pitotami Mastera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkontent Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Witaj. Dawałeś jakiś bezbarwny na koniec? Jeśli tak to jaki, jeśli to nie tajemnica. Świetny model moim zdaniem. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Alclady to niezbyt trwałe farby, dlatego zawsze je zabezpieczam błyszczącym lakierem akrylowym Szmal ART kupionym w sklepie dla artystów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzzard Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Bardzo ładny Szkoda tylko ze nie nasz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Maszyna przepaskudna, ale model pierwsza klasa. Czysto, elegancko wymalowany, subtelnie zróżnicowane co niektóre panele, z brudzeniem też nie przesadziłeś. Fajny jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixer Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Maszyna przepaskudna, ale model pierwsza klasa. Te stare MiGi to chyba "acquired taste". Ja też kiedyś nie lubiłem wszelkiej maści odkurzaczy, a teraz już kilka czeka w kolejce do sklejenia. Może to zasługa nowych modeli F-86 Airfixa i MiGa-15 Eduarda (1/72). A model bardzo ładny, brudzenie z sensem i wyczuciem, a nie jak z jakiegoś Mad Maxa. Jeszcze zdjęcia dołu byś dał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Bardzo ładnie wyszedł mógł byś mi zdradzić jakimi alcadami malowałeś dokładnie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 model bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Bardzo ładnie wyszedł mógł byś mi zdradzić jakimi alcadami malowałeś dokładnie ?? Główny kolor to Duraluminium ALC-102 a ciemniejsze blachy to jego mieszanki ze Steel ALC-112. Do tego dysza Jet Exhaust i Hot Violet. Jeszcze zdjęcia dołu byś dał. Proszę bardzo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19robi88 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Dzięki za info z Alcladami pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empit Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Pięknie zrobiony. Mam pytanie:jaka jest tajemnica pięknego połysku owiewki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 jaka jest tajemnica pięknego połysku owiewki? Dobre oświetlenie Naprawdę poza maskowaniem nic z nią nie robiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Bardzo ładniutka rura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Fajny jest!No i malowanie z lekka egzotyczne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts