KRL Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Tym razem coś z naszego podwórka. Model wykonany na zamówienie, zgłosił się do mnie człowiek z pytaniem jak najszybciej byłbym w stanie złożyć model samolotu. Jak sie póżniej okazało chodziło o wykonanie modelu samolotu MiG-29A dla osoby która jest a w zasadzie była pilotem a model miałbyć prezentem niespodzianką od wnóka i familii. Podstawą do budowy modelu był zdecydowanie najlepszy model tego samolotu na rynku ze stajni G.W.H model jest w zasadzie wersją pudełkową plus antenki wykonane we własnym zakresie. Fotki wiem pozostawiają wiele do życzenia ale w tej materii jestem kolpletnym ignorantem i wystarcza mi jak fotki są ostre. Ciągle obiecuję że coś z tym zrobię i tym razem podtrzymuję obietnicę. Jednocześnie przepraszam wszystkich oglądających za tę wątpliwą jakosć zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Dla mnie bomba. Nie robię samolotów bo to nie moja liga. Malowanie i brudzenie bardzo realistyczne. Aż chciało by się mieć takiego na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Wyglada bardzo efektownie. Chetnie zobaczyl bym lepsze zdjecia dysz i spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Ale nie odpowiadałeś na najważniejsze pytanie! Jak szybko? PS. Mam nadzieję, że dopytałeś zleceniodawcy czy ten pilot był z Mińska, żeby nie popełnić faux pas z wyborem malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Ale nie odpowiadałeś na najważniejsze pytanie! Jak szybko? PS. Mam nadzieję, że dopytałeś zleceniodawcy czy ten pilot był z Mińska, żeby nie popełnić faux pas z wyborem malowania To zamawiający wskazał to malowanie więc jak rozumiem wiedział co robi, natomiast obdarowany mieszka w Krakowie i nie latał na MiG'u-29 tylko na 17 i z tego co wiem gdzieś w zachodniopomorskim. Czas budowy to 4dni. i dokłądnie 52godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Hmmmmm..........lotki panie.......lotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Piękna robota i ekstra malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 4 dni masakra małego samolotu w 1/72 bym nie zrobił w połowie a co mówić o Migu w1/48 Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Hmmmmm..........lotki panie.......lotki Nie powinny byc przypadkiem bez przetloczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Powinny być ale przyznam że to moje przeoczenie a ponieważ było mało czasu to już tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Czas budowy to 4dni. i dokłądnie 52godz. dłużej będę zbierał zęby z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 Fajnie zrobiony! - mnie się najbardziej podobają dysze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 Wielkie dzięki Panowie cieszę sie że ogólnie odbiór pozytywny. Dysze poprawiąłem kilka razy nim wyszło mi to czego bym oczekiwał szkoda że zdjęcia nie oddają zróżnicowania kolorów na tym elemencie ale jest tam tego sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi