Tenggeri Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Cześć. Skończyłem T-54-1 z MiniArt. Oto efekty mojej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Jako osobne elementy to wszystko ładnie zrobione. Natomiast jako całość to się to kupy nie trzyma. Taki porzucony silnik bez obsługi lub otwartych klap na czołgu wygląda bez sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Świetny model, podoba mi się Jednak szkoda Ci był zamykać silnik "pod pancerzem", a że w zestawie "uszczęśliwili", to... Podobno kolejne zestawy są bez silników i o 40 zł tańsze ... Jeszcze raz, świetnie wykonany i efektowny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam215 Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Bardzo dobry jest, - plandeka na wieży, pewnie z zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 W historię dioramki nie wnikam, ale sam model zmalowany świetnie, bardzo mi się podoba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Super wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Generalnie fajny, podoba mi sie, ale cos tam na etapie pomiedzy warsztatem a tymi finalnymi zdjeciami sie dzialo co czesciowo do mnie nie przemawia, troche mi szkoda bo myslalem ze bedzie genialna praca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Wspaniale wykonany model, szczególnie gąsienice są w 100% realistyczne. Widywałem takie na wozach stojących przez wiele miesięcy w parku sztywnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts