Tenggeri Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Cześć. Skończyłem T-54-1 z MiniArt. Oto efekty mojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Jako osobne elementy to wszystko ładnie zrobione. Natomiast jako całość to się to kupy nie trzyma. Taki porzucony silnik bez obsługi lub otwartych klap na czołgu wygląda bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Świetny model, podoba mi się Jednak szkoda Ci był zamykać silnik "pod pancerzem", a że w zestawie "uszczęśliwili", to... Podobno kolejne zestawy są bez silników i o 40 zł tańsze ... Jeszcze raz, świetnie wykonany i efektowny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 Bardzo dobry jest, - plandeka na wieży, pewnie z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Marca 2017 Share Napisano 26 Marca 2017 W historię dioramki nie wnikam, ale sam model zmalowany świetnie, bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Generalnie fajny, podoba mi sie, ale cos tam na etapie pomiedzy warsztatem a tymi finalnymi zdjeciami sie dzialo co czesciowo do mnie nie przemawia, troche mi szkoda bo myslalem ze bedzie genialna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Wspaniale wykonany model, szczególnie gąsienice są w 100% realistyczne. Widywałem takie na wozach stojących przez wiele miesięcy w parku sztywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi