Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Wypraski ze środkową i tylną częścią kadłuba są całkiem inne. Pytanie, czy tym samym poprawiono zły kształt brzuszka.

Edit: A nie, coś mi się pomyliło.

Edytowane przez Gość
Napisano

Niestety, fałszywy alarm, zwiodło mnie jedno zdjęcie z nietypowego ujęcia.

Napisano

Przepraszam za topposting ale znalazłem zmianę: na wyprasce ze skrzydłami znalazły się cztery dodatkowe pylony.

Napisano
Przepraszam za topposting ale znalazłem zmianę: na wyprasce ze skrzydłami znalazły się cztery dodatkowe pylony.

Może chodzi o to ze dołożyli te aby można można było wykonać jednocześnie belki pod zbiorniki pod kadlubem i pod skrzydłami. Obecnie można zrobić albo podkadlubem lub pod skrzydlami. Brakuje dwóch didatkowych belek...

Napisano

No nie wiem, to są pylony podskrzydłowe, takie same jak części D72, 73, 80 i 81. Dodatkowych belek nie widzę. Bez sensu. Po co dublować pylony?

E9my9sI.jpg?2

eiSwrrY.jpg?3

StEtqPP.jpg?3

Napisano
No nie wiem, to są pylony podskrzydłowe, takie same jak części D72, 73, 80 i 81. Dodatkowych belek nie widzę. Bez sensu. Po co dublować pylony?

E9my9sI.jpg?2

eiSwrrY.jpg?3

StEtqPP.jpg?3

Dlatego napisałem "może"

Napisano

Żeby było jeszcze trudniej wybrać docelowy model, to pojawiła się też wersja UM3K z Hobby Bossa ;) I co teraz?? Robić jednomiejscowy w najnowszym szarym malowaniu czy dwumiejscową czarną "305"? Co będzie ładniej się komponować na półce z MiGiem-29 i F-16?

Napisano

Robić trudniejszy czyli czarny będzie dobrze komponował się z resztą.

Napisano
... Co będzie ładniej się komponować na półce z MiGiem-29 i F-16?

M4 w ustandardyzowanym kamuflażu pasowałby do trio jak ulał, ale czarna 305 to bombowy temat sam z siebie. Zrób ona