portalus Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 To czym się różnią, ktoś rozkminił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 (edytowane) Wypraski ze środkową i tylną częścią kadłuba są całkiem inne. Pytanie, czy tym samym poprawiono zły kształt brzuszka. Edit: A nie, coś mi się pomyliło. Edytowane 7 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Września 2017 Autor Share Napisano 7 Września 2017 Ooo to ciekawa wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Niestety, fałszywy alarm, zwiodło mnie jedno zdjęcie z nietypowego ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Przepraszam za topposting ale znalazłem zmianę: na wyprasce ze skrzydłami znalazły się cztery dodatkowe pylony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Przepraszam za topposting ale znalazłem zmianę: na wyprasce ze skrzydłami znalazły się cztery dodatkowe pylony. Może chodzi o to ze dołożyli te aby można można było wykonać jednocześnie belki pod zbiorniki pod kadlubem i pod skrzydłami. Obecnie można zrobić albo podkadlubem lub pod skrzydlami. Brakuje dwóch didatkowych belek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 No nie wiem, to są pylony podskrzydłowe, takie same jak części D72, 73, 80 i 81. Dodatkowych belek nie widzę. Bez sensu. Po co dublować pylony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 No nie wiem, to są pylony podskrzydłowe, takie same jak części D72, 73, 80 i 81. Dodatkowych belek nie widzę. Bez sensu. Po co dublować pylony? Dlatego napisałem "może" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 może po zmianie kanałów wlewowych nie będzie skurczu na tych pylonach? Wtedy 2 dodatkowe i dwa bez skurczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomick Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Żeby było jeszcze trudniej wybrać docelowy model, to pojawiła się też wersja UM3K z Hobby Bossa ;) I co teraz?? Robić jednomiejscowy w najnowszym szarym malowaniu czy dwumiejscową czarną "305"? Co będzie ładniej się komponować na półce z MiGiem-29 i F-16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Robić trudniejszy czyli czarny będzie dobrze komponował się z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 ... Co będzie ładniej się komponować na półce z MiGiem-29 i F-16? M4 w ustandardyzowanym kamuflażu pasowałby do trio jak ulał, ale czarna 305 to bombowy temat sam z siebie. Zrób ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 I jeszcze poczekać na mastera/bielika z kinetica i jest komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi