pmroczko Napisano 13 Czerwca 2023 Share Napisano 13 Czerwca 2023 Ale bym sobie takiego zbudował! Najbardziej mi się podoba ten napis Saigon Cholon. Ciekawostka - Cholon to chińska dzielnica ówczesnego Sajgonu. Odpowiedzialność za utrzymanie tam porządku spoczywała m.in. na 716 batalionie żandarmerii wojskowej (MP) i podobno mieli ciężką pracę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) Canadian Ram Mk II Kangaroo APC (Late Production) Edytowane 6 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 Kolejne jeszcze cieplutkie wcielenie tej mikroladowarki tym razem w wydaniu z osprzętem widłowym. Eeech żeby tak ktoś pomyślał i wydał porządnego widlaka np. Yale albo innego Cata lub Hystera w 1/35 : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Września 2023 Share Napisano 1 Września 2023 (edytowane) Ogniomiatacz Edytowane 6 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 I zapowiedzi kolejnych Bedfordów: Gecko Bedford MWR i aeroscreen MWC | Armorama™ • Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 Miałem pewien problem gdzie umieścić tą nowość rodem z Wietnamu od Gecko Models bo to pojazd nie jest ale jednostka pływająca też nie ,zadecydowała skala wybitnie lądowa bo 1/35. Oto przed państwem amerykański poduszkowiec SK5 Pomroczko szykuj kasę : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października 2023 Share Napisano 20 Października 2023 (edytowane) 16 minut temu, Adams M1A1 napisał: Pomroczko szykuj kasę : ja też na pewno nabędę "do magazynu" @Adams M1A1 ----> możesz to śmiało wrzucić do działu okrętowego do "nowości" Edytowane 20 Października 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 @Adams M1A1- jest taka sprawa... Jak kiedyś byłem bogaty to kupiłem sobie takiego z żywicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 W dniu 5.11.2023 o 19:51, pmroczko napisał: @Adams M1A1- jest taka sprawa... Jak kiedyś byłem bogaty to kupiłem sobie takiego z żywicy... Można by poprosić o in box jeśli się ostał oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 @wiec4-13- tak, mam go jeszcze w moim głębokim magazynie... Może rzeczywiście inbox zrobię, ale to musi trochę potrwać. Co ciekawe, na stronie producenta model jest jeszcze dostępny... Jakie szczęście że ja mojego kupowałem na promocji i w czasach kiedy dolar leżał i kwiczał... https://masterpiecemodels.com/product/35th-pacv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 German 4x4 7.5cm Pak 40 Anti-Tank Gun Tractor C8 (Beutewagen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Gecko Models 16GM0016 |1:16 German 7.5cm Pak 40 Anti-tank gun early production 16GM001 1/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Kolejne nowości od Gecko Model tym razem taki cudak rodem z ery Wietnamu , oraz takie wietnamskie kamikazdze . Pomroczko szykuj dużo pieniędzy; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Szykuję dużo pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Lipca Share Napisano 24 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia 35GM0094 1/35 US M4 Sherman T-54E1 Workable Track Link w/Duckbill Track Extenders 35GM0095 1/35 US M4 Sherman T-49 Workable Track Link w/Duckbill Track Extenders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Sierpnia Share Napisano 3 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Hej czy ktoś wie co się dzieje z modelem poduszkowca? Wszędzie jest w zapowiedziach i tyle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi