bożo wpożo Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) Tokarka : Edited July 8, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) sam rezałeś czy jakiś zestaw dopadłeś? Na noc chowasz do pudełka po zapałkach? pewnie na niej dorabiasz elementy do wszystkich wynalazków masz swój dobry styl wykonania miniatur Edited April 19, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Łooo! A co on tak na sucho? Gdzie chłodziwo? Nie no, jest super! Jak postawisz jeszcze jakiegoś Zenka w beretce i kiepem to ja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Tokarka do drewna. Piękna rzecz. Kiedyś toczyłem na podobnej - świetna sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Tylko wióra mało drewniane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 Dzięki sam rezałeś czy jakiś zestaw dopadłeś?: Plus model . Mam jeszcze wiertarkę i frezarkę Tokarka do drewna. Piękna rzecz Również dziękuję A po czym poznać , że do drewna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarga Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Jak się drewno włoży w uchwyt i podeprze kłem to jest do drewna Niestety geometrię ma totalnie rozjechaną. Szkoda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted April 19, 2017 Super Moderator Share Posted April 19, 2017 Malowanie fajne ale wyrób tokarkopodobny, dyskfalifikacja za brak śruby pociągowej ... ;) kij z geometrią a no i klucza do futra nie ma !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianC. Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 (edited) Tokarka do drewna. Piękna rzecz Również dziękuję A po czym poznać , że do drewna ? To jest tokarka do metalu - jest suport z imakiem wielopozycyjnym, typowa tokarka do drewna zamiast imaka ma regulowaną podpórkę pod dłuto. Wiem, czepiam się. Edited April 19, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarga Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Nie ma dyskwalifikacji bo jest wałek zamiast śruby. Klucz majster trzyma w kieszeni fartucha, bo jest teraz na piwie u Jadźki w sklepie na przeciwko, a od czasu jak ze sklepu ktoś dekapslator podpierdzielił to sobie kluczem piwo otwiera. Musi pić bo jak widzi współosiowość wrzeciona i kła i wysokość imaka to wie że jak nie będzie pił to będzie toczył, a jak będzie toczył to mu toczony przedmiot łeb roz... (zdefasonuje się znaczy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted April 19, 2017 Author Share Posted April 19, 2017 To mnie uspokoiliście po tym jak mnie Pędzelek niepokoje zasiał ... odetchnąłem z ulgą :- ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 … klucza do futra nie ma !!!Odleciał. Zgodnie z instrukcją BHP.… majster … kluczem piwo otwiera. …Toć już śrubokrętem będzie łatwiej. Bożo barzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Super model! Ile jeśli można spytać zajęło Ci jego malowanie i brudzenie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 A tak ze trzy wieczorki obleciało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 rewelacja w jakiej skali wykonana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted May 3, 2017 Author Share Posted May 3, 2017 W 35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Od razu mi się praktyki przypominają... Bożo, a gdzie osłonę uchwytu posiałeś? Bajka, czekam na resztę maszynerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 dawno mnie tu nie było ;) ale tokarką się jaram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 dawno mnie tu nie było ;) ale tokarką się jaram Oj dawnoooo. witaj ponownie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts