bożo wpożo Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Tokarka : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) sam rezałeś czy jakiś zestaw dopadłeś? Na noc chowasz do pudełka po zapałkach? pewnie na niej dorabiasz elementy do wszystkich wynalazków masz swój dobry styl wykonania miniatur Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Łooo! A co on tak na sucho? Gdzie chłodziwo? Nie no, jest super! Jak postawisz jeszcze jakiegoś Zenka w beretce i kiepem to ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Tokarka do drewna. Piękna rzecz. Kiedyś toczyłem na podobnej - świetna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Tylko wióra mało drewniane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Dzięki sam rezałeś czy jakiś zestaw dopadłeś?: Plus model . Mam jeszcze wiertarkę i frezarkę Tokarka do drewna. Piękna rzecz Również dziękuję A po czym poznać , że do drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Jak się drewno włoży w uchwyt i podeprze kłem to jest do drewna Niestety geometrię ma totalnie rozjechaną. Szkoda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Malowanie fajne ale wyrób tokarkopodobny, dyskfalifikacja za brak śruby pociągowej ... ;) kij z geometrią a no i klucza do futra nie ma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Tokarka do drewna. Piękna rzecz Również dziękuję A po czym poznać , że do drewna ? To jest tokarka do metalu - jest suport z imakiem wielopozycyjnym, typowa tokarka do drewna zamiast imaka ma regulowaną podpórkę pod dłuto. Wiem, czepiam się. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Nie ma dyskwalifikacji bo jest wałek zamiast śruby. Klucz majster trzyma w kieszeni fartucha, bo jest teraz na piwie u Jadźki w sklepie na przeciwko, a od czasu jak ze sklepu ktoś dekapslator podpierdzielił to sobie kluczem piwo otwiera. Musi pić bo jak widzi współosiowość wrzeciona i kła i wysokość imaka to wie że jak nie będzie pił to będzie toczył, a jak będzie toczył to mu toczony przedmiot łeb roz... (zdefasonuje się znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 To mnie uspokoiliście po tym jak mnie Pędzelek niepokoje zasiał ... odetchnąłem z ulgą :- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 … klucza do futra nie ma !!!Odleciał. Zgodnie z instrukcją BHP.… majster … kluczem piwo otwiera. …Toć już śrubokrętem będzie łatwiej. Bożo barzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Super model! Ile jeśli można spytać zajęło Ci jego malowanie i brudzenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 A tak ze trzy wieczorki obleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 rewelacja w jakiej skali wykonana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 W 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Od razu mi się praktyki przypominają... Bożo, a gdzie osłonę uchwytu posiałeś? Bajka, czekam na resztę maszynerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 dawno mnie tu nie było ;) ale tokarką się jaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 dawno mnie tu nie było ;) ale tokarką się jaram Oj dawnoooo. witaj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi