Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano

nowy katolog Trumpeter na sonic model (oglądanie pod IE) klik, dużo ciekawostek BTR-40, -50, -70, -80, ASU-85, T-64 itd.

Jędrek

Napisano

Za to lubię trampka , oryginalność niektórych pomysłów, nie to co dragon, tylko czołgi i czołgi. Mam nadzieję na jakieś niemieckie "dziwadła".

Napisano
Za to lubię trampka , oryginalność niektórych pomysłów, nie to co dragon, tylko czołgi i czołgi. Mam nadzieję na jakieś niemieckie "dziwadła".

Niemieckich dziwadeł troszeczkę tam widać i dobrze to świadczy o producencie bo wkońcu będzie alternatywa dla drogich konwersji czy kompletnych zestawów z żywicy. Nic tylko ciułać kasę

Napisano

Oni to zawsze powymyślają coś fajnego Szkoda tylko, że nie ma Rosomaka. Ale z drugiej strony BTR-50, -60, no i ten opancerzony M1078.

Ciekawie wygląda flaga na jego masce

Od razu mam pytanko. Rozumiem, że można go chyba zrobić jako pojazd używany przez nasze wojsko w Afganistanie Czy to tylko polsko - amerykański patrol. Bo mi wydaje się, że to nasza armia.

Beztytuu-5.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Zderzak zaintrygowałeś mnie tym, muszę poszukać bo nie miałem pojęcia o tym że je uzywamy...

Napisano
Zderzak zaintrygowałeś mnie tym, muszę poszukać bo nie miałem pojęcia o tym że je uzywamy...

Właśnie mignęło mi to zdjęcie w poradniku kubisza, potem zobaczyłem tą flagę i tak mi się skojarzyło. Chciałem się właśnie upewnić, ale zdjęcia chyba nie kłamią. Ostatnio zobaczyłem też Big Foota, czy inną wersję

Kto wie co jeszcze używamy na Wschodzie

P.S. Jak coś znajdziesz to daj znać:P

a.jpg

Napisano

Mam nadzieję, że zdjęcia przy tych nowościach nie są dane na chybił-trafił i będzie można budować konkretnie te modele ze zdjęć...a tam, zwróćcie uwagę kto siedzi na ASU-85

Napisano

Z nietypowych to jeszcze trzy Oshkoshe w wersji ewakuacji ciężkiego sprzętu. Nie wiedziałem że ze średnimi ciężarówkami mamy problem...

Napisano

Witam.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010.

Zapowiada się dość ciekawie SU-100 w 1/16 z Trąbki

492fbacc84d7.jpg

Tylko ciekawe się ukaże

Pozdrawiam

Jacek

• 5 weeks later...
Napisano

Wczoraj rozmawiałem z właścicielem pewnego sklepu modelarskiego - powiedział mi, że dostał info o tym, że Trumpeter na 2010 i 2011 planuje wypuszczenie ponad 100 nowych modeli. Niektóre będą nowymi wersjami tego co już znamy, ale będą też zupełne nowości (oczywiście liczba 100 odnosi się nie tylko do pancerki). No ale trwaja targi w Norymberdze, to się okaże co jest prawdą.

• 5 months later...
Napisano

Lubię Trumpka za całkiem nowe modele które są niedostępne u innych producentów ,albo są bardzo drogie. Mam jednego z tej nowej serii na półce i wygląda bardzo dobrze.

Napisano

Narzekają na 30 Tygrysów i Panzer IV u Dragona, ale 30 Strykerów jest ok