Focus Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Zapowiada się smakowicie. Jednego BMP-2E 1:35 od Dragona złożyłem dla świetlicy JW, drugiego BMP-2 w 1:35 od Dragona w 2001 dla siebie w jednolitym malowaniu potem nieudana waloryzacja zakończona zniszczeniem modelu i już miałem trzeciego BMP-2 w 1:35 od Dragona, czekałem na żywicznego od Miramar ale się nie doczekałem, no i jest 20 lat po tym jak WP się pozbyło BWP-2 Trumpkowy. Nawet prosto z pudła będzie skoko. Jdę zbierać butelki bo pewnie 159PLN zaśpiewają jak nielepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 O rany, być skazanym na BMP-2.. ;) Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 no i jest 20 lat po tym jak WP się pozbyło BWP-2 Gdyby jeszcze udało się odtworzyć ich łaciate malowania i dodatkowe oznaczenia. Jest temat w 1:1 ale od dawna panuje tam cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Ale świetny ten Bewup jak tylko wydadzą wczesną wersję to sobie go kupię ( lufę z RB Modela już mam ), a nie mogły te złośliwe żółte ludziki zrobić takiego wnętrza do BWP-1 . Pozdrawiam M1A1 (HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 9 Listopada 2014 Share Napisano 9 Listopada 2014 Gdzieś jakiś czas temu kolega widział okładkę z pudełka polskiego TOPASA 2AP który pokazywał trumpeter.Czy ktoś może coś o tym powiedzieć? Wszak to tylko niewielka przeróbka wydanego już BTR 50. Nie ukrywam,że czekam jak głupi na topasa,ale ani słychu ani widu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 WIADOMOŚĆ-dla wszystkich fanów sowieckiej pancernej myśli technicznej, sprzedawać złom, zbierać butelki, zostawać w pracy na nadgodzinach itp..Otóż pojawił się po wielu bólach i trudach w Martoli BWP-2 IFV , szkoda że jeszcze nie dodarł do Moje Hobby bo oni zawsze jakiegoś in-box-a zrobią, na pewno go sobie kupię: http://www.martola.com.pl/pl629/produkty57299/russian_bmp_2_ifv Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 ... szkoda że jeszcze nie dodarł do Moje Hobby... . Jest od dzisiaj: http://www.mojehobby.pl/products/Russian-BMP-2-IFV.html Jak na razie brak in box-a. Jednak tutaj można coś niecoś oglądnąć: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=225808 Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2014 Czołem No to na święta już jest ;) http://www.ebay.co.uk/itm/TRUMPETER-135-SCALE-WW-II-SOVIET-PL37-LIGHT-ARTILLERY-WAGON-TM00222-/361160943006 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 No widzę że Trumpek na poważnie obrabia kolejowe tematy, najpierw ten hitlerowski pociąg pancerny a teraz ten ruski zawsze to jakaś odmiana od tych Tygrysów i Panter ( early, mid,late).Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Trumpek na Facebooku udostepnil zdjecia katalogu z M1A1 Abrams oraz T-72BW w 1:16! Niech kosztują po 400-500zł jak ich T-34/85, błagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Niech kosztują po 400-500zł jak ich T-34/85, błagam Nie wydaje mnie sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Trąbka pokazała w katalogu dwie ciekawe pozycje , zapowiedzi w skali 1/16: 00925 T-72BV 00926 Abrams M1A1 Ciekawe, pewnie będą na przełomie 2015/16 w sklepach :-) Może i T-55 zrobią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Niech kosztują po 400-500zł jak ich T-34/85, błagam Nie wydaje mnie sie.. Marzenia tylko, nawet nie licze na to. Wszak wartosc ich Pz IV mowi sam za siebie, a znajac zycie, wspolczesna pancerka sie ceni, dlatego wg mnie kwota bedzie oscylowac w przedziale 900-1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Nowość od kwietnia 2015 1:35 - BMP-3 UAE 1:35 - T-64 AV Mod. 1984 http://www.cybermodeler.com/news/trumpeter.shtml Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Są na Facebooku pierwsze zdjęcia ramek T-72B/B1 Cena? Zapewne oscylujące w tej w któej był T-72BM czyli około 170-180zł Dalej czekam na wersje M1, mimo że pewnie jej nie kupię, to chociaż zobaczymy jak duża poprawa w stosunku do M1 od Tamiyi będzie. No i czy nowy model sprawi to ze Tamka straci na wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 zobaczymy jak duża poprawa w stosunku do M1 od Tamiyi będzie. No i czy nowy model sprawi to ze Tamka straci na wartości. Szczerze wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 W sumie i tak juz staniał, za 110 zł można kupić nówke, kiedys ceny byly srednio wyzsze o 40-50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 jak duża poprawa w stosunku do M1 od Tamiyi będzie.. Tomasz, w to szczerze wątpię, choć wieża w Tamce zostawia wiele do życzenia, to reszta jest bez zarzutu, a Trebacz, to tu, to tam wali jakiś babolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 No zobaczymy, wiem ze BM miał jakieś problemy, czy inne 72 bedą lepsze? Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Tomku, chodzi Ci o tego "BA" ? Na bank ma jakieś babole ( wiesz dokładnie jakie, bo jeszcze go nie "badałem" vs. Concord ), choć na pewno jest to najlepszy dotychczas T-72B. Mam go, ale bez tych paneli Kontakt-5, będę na nim mocował kostki Kontakt-1 z Voyagera. Dla mnie to najładniejsza konfiguracja bolszewickiej T-72ki. Czytałem, że w modernizowanych "B" z Kontakt-1, w kostkach jedynki są ładunki z piątki. Nie wiem ile w tym prawdy ? Ciekawi mnie ile będzie kosztował ten Trumpeterowski T-72B z Kontakt 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Tak, o BA, literówka. Są recenzje w internecie, ale nie przeglądełem ich jeszcze, gdyż no ta wersja mnie średnio ineteresowała. Że B najepsza to wiadomo, konkurencji praktycznie brak. Co do urody, gust, ja uwielbiam M1 Koszt niestety będzie spory widząc cene nowych wypustów Trumpetera. Takie czasy nastały :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Pojawił się 2S7M PION. Cena jak to ostatnio u Trumpetera - NIESTETY ZAPOROWA. http://www.martola.com.pl/pl629/produkty57945/soviet_2s7m_self_propelled_gun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Pojawił się 2S7M PION.Cena jak to ostatnio trumpetera - NIESTETY ZAPOROWA. http://www.martola.com.pl/pl629/produkty57945/soviet_2s7m_self_propelled_gun Cena kosmiczna no ale lepiej jeden na dwa lata i go zbudować niż trzy tanie do szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Akurat dwa teciaki sprzedałem to będę miał na jednego Piona i jeszcze mi trochę zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Co to ku.......a jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi