spiton Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Znakomicie to wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Zbliżam się do końca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Ładnie wygląda. Bartek - czy mógłbyś podać namiary na użyte kolory kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Ładny to on jest ale w kategorii SF. Bartek, zignorowałeś wszystkie moje dotychczasowe uwagi: odnośnie układu plam, położenia i wielkości szachownicy na kadłubie, w końcu kolorystyki kamuflażu. Widać, że w ogóle nie próbowałeś się nawet wzorować się na zdjęciach pierwowzoru. Co więcej - olałeś nawet to co było w instrukcji malowania. Chociaż nie, niezupełnie: to co było w niej dobrze, zrobiłeś po swojemu (czyli źle), za to postanowiłeś wzorować się jedynie na tym co było w niej przedstawione błędnie. Model jest bardzo fajnie i czysto zrobiony oraz ładnie wymalowany, tyle że totalnie w oderwaniu od rzeczywistości. Nie wiem skąd te zachwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Ładnie wygląda.Bartek - czy mógłbyś podać namiary na użyte kolory kamo? Proszę Cię bardzo. Ammo: Green khaki- 056 Warm sand- 061 Sky line blue- 224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Ładny to on jest ale w kategorii SF. Bartek, zignorowałeś wszystkie moje dotychczasowe uwagi: odnośnie układu plam, położenia i wielkości szachownicy na kadłubie, w końcu kolorystyki kamuflażu. Widać, że w ogóle nie próbowałeś się nawet wzorować się na zdjęciach pierwowzoru. Co więcej - olałeś nawet to co było w instrukcji malowania. Chociaż nie, niezupełnie: to co było w niej dobrze, zrobiłeś po swojemu (czyli źle), za to postanowiłeś wzorować się jedynie na tym co było w niej przedstawione błędnie. Model jest bardzo fajnie i czysto zrobiony oraz ładnie wymalowany, tyle że totalnie w oderwaniu od rzeczywistości. Nie wiem skąd te zachwyty. Bo teraz taka moda , nieważne jak ,ważne aby było bajerandzko i bombowo. Ba naśladowcy się znajdą. Więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Ładnie wygląda.Bartek - czy mógłbyś podać namiary na użyte kolory kamo? Proszę Cię bardzo. Ammo: Green khaki- 056 Warm sand- 061 Sky line blue- 224 Mam kilka pytań, bo miałem ostatnio złe doświadczenia z farbami Ammo Mig. Jak się Tobie malowało tymi farbami? Uzyskałeś gładką powierzchnię, czy jest delikatne ziarno? Rozcieńczałeś farbę? Jeżeli tak to czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Super modelik...zawsze AN-tek u mnie na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Dzięki Mam kilka pytań, bo miałem ostatnio złe doświadczenia z farbami Ammo Mig. Jak się Tobie malowało tymi farbami? Uzyskałeś gładką powierzchnię, czy jest delikatne ziarno? Rozcieńczałeś farbę? Jeżeli tak to czym? Mi się maluje bardzo przyjemnie tymi farbami. Delikatne ziarno występuję. Rozcieńczałem Ammowskim thinnerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy88 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Nieźle, widziałem ten samolot wielokrotnie jako dziecko bo mój tato służył w 11PLM, może sam kiedyś spróbuje go złożyć w takim malowaniu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Nie zapomnij mu zrobić niebieskich linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi