kokos85 Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Przedstawiam model Arma Hobby TS-11 Iskra 1/72 Model sklejało się bardzo przyjemnie malowany farbami Hataka. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Nie jest źle. Ładny model. Przyczepiłbym się do wiatrochronu - chyba jest wklejony trochę niesymetrycznie i łączenie nie jest zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Wybrałeś fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 4 Maja 2017 Autor Share Napisano 4 Maja 2017 Dzięki za dobre słowa Malowanie wybrałem jakie wpadło mi w oko Nie jest źle. Ładny model. Przyczepiłbym się do wiatrochronu - chyba jest wklejony trochę niesymetrycznie i łączenie nie jest zaszpachlowane. Co do łączenia przyznaje się, nie szpachlowałem, "szkło" wklejałem po malowaniu i chyba tu był błąd, ale obiecuje ze przy drugiej sie poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Brawo za Iskrę i malowanie. "Ale" mam tylko do siatek na wlotach powietrza. Wyszły bardzo grubo, poza tym ich górne części powinny być czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Pikne malowanie i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Arma Hobby i Ty zrobiłeś dobrą robotę Czepiłbym się osłony kabiny, która jest w pozycji półotwartej. W książce podają 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Super sprawa, nie moja skala ale chyba zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 "Ale" mam tylko do siatek na wlotach powietrza. Wyszły bardzo grubo, poza tym ich górne części powinny być czerwone. Siatki były zrobione z blaszek i faktycznie trochę grube, co do koloru nie znalazłem zdjęcia z górnymi, może za mało szukałem. Dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę, na pewno przyda się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Brawo Ty, brawo Hataka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Ładna Jak Ci się malowało Hataką? czym ją rozcieńczałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 Ładna Jak Ci się malowało Hataką? czym ją rozcieńczałeś? Malowałem go akrylową Hataka, i powiem zła nie jest, ale jak dla mnie za słabo kryje (choć to kwestia gustu) Kładła się fajnie, nie miałem żadnych problemów. Rozcieńczałem ją wodą destylowaną z kilkoma kroplami sidoluxu (w moim odczuciu lepiej przez dysze przechodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi