kokos85 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Przedstawiam model Arma Hobby TS-11 Iskra 1/72 Model sklejało się bardzo przyjemnie malowany farbami Hataka. Miłego oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Nie jest źle. Ładny model. Przyczepiłbym się do wiatrochronu - chyba jest wklejony trochę niesymetrycznie i łączenie nie jest zaszpachlowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Wybrałeś fajne malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos85 Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 Dzięki za dobre słowa Malowanie wybrałem jakie wpadło mi w oko Nie jest źle. Ładny model. Przyczepiłbym się do wiatrochronu - chyba jest wklejony trochę niesymetrycznie i łączenie nie jest zaszpachlowane. Co do łączenia przyznaje się, nie szpachlowałem, "szkło" wklejałem po malowaniu i chyba tu był błąd, ale obiecuje ze przy drugiej sie poprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Brawo za Iskrę i malowanie. "Ale" mam tylko do siatek na wlotach powietrza. Wyszły bardzo grubo, poza tym ich górne części powinny być czerwone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven up Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Pikne malowanie i wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Arma Hobby i Ty zrobiłeś dobrą robotę Czepiłbym się osłony kabiny, która jest w pozycji półotwartej. W książce podają 45 stopni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Super sprawa, nie moja skala ale chyba zakupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos85 Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 "Ale" mam tylko do siatek na wlotach powietrza. Wyszły bardzo grubo, poza tym ich górne części powinny być czerwone. Siatki były zrobione z blaszek i faktycznie trochę grube, co do koloru nie znalazłem zdjęcia z górnymi, może za mało szukałem. Dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę, na pewno przyda się na przyszłość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Super model! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portalus Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Brawo Ty, brawo Hataka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 15, 2017 Share Posted May 15, 2017 Ładna Jak Ci się malowało Hataką? czym ją rozcieńczałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos85 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Ładna Jak Ci się malowało Hataką? czym ją rozcieńczałeś? Malowałem go akrylową Hataka, i powiem zła nie jest, ale jak dla mnie za słabo kryje (choć to kwestia gustu) Kładła się fajnie, nie miałem żadnych problemów. Rozcieńczałem ją wodą destylowaną z kilkoma kroplami sidoluxu (w moim odczuciu lepiej przez dysze przechodzi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Fajny podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts