Buberson Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Witajcie. Kolejny Rusek w mojej kolekcji to model czołgu średniego T-44 od Miniart prosto z pudła plus Friule.Malowany AmmoMig plus siwaksy Ammo,AK. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Świetne malowanie i ślady eksploatacji. Jedyne co mi trochę nie leży to rdza przy reflektorze. Poza tym super Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Piękny styl jaki lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Świetne obicia. Przyjemny modelik. Może zbyt jak dla mnie schematyczne cieniowanie, na zasadzie płowienie na styku płyt pancernych, ale niektórzy tak lubią. No i trochę nie bardzo jak dla mnie zacieki. Takie proste zacieki, wręcz od linijki mają tylko pojazdy w Muzeum Orła Białego, co od 70 lat stoją w tej samej pozycji. Czołg w ruchu nie zachowuje poziomu i woda, brud, rdza spływa pod różnymi kątami . Jakby zmienić trochę kierunki tych zacieków , zróżnicować. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Dziękuję Panowie za opinie i cieszę się że może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Piękny model Jestem fanem modeli z tak zrobioną modulacją i śladami eksploatacji Moj Stag sprzed 3 lat mimo starań się nie umywa do Twojego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Podobasię ! T44 to mój ulubiony Rusek . Myślę że przydałby się szkło na reflektorze w nocy też jeździły i peryskopy też jakieś ślepe, błysk szkiełka dałby im trochę życia. Wklej tam coś odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Podobasię !T44 to mój ulubiony Rusek . Myślę że przydałby się szkło na reflektorze w nocy też jeździły i peryskopy też jakieś ślepe, błysk szkiełka dałby im trochę życia. Wklej tam coś odpowiedniego Heh dopiero na fotkach zobaczyłem że przegapiłem peryskopy Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Piękny model Jestem fanem modeli z tak zrobioną modulacją i śladami eksploatacji Moj Stag sprzed 3 lat mimo starań się nie umywa do Twojego wykonania Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Mocne światła przez to wyszedł na fotkach mocno cukierkowy. Chyba ,że sam kontrast podbiłeś...? 8 fotka najbardziej naturalna. Samo wykonanie oceniam na bardzo udany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Znakomity !! Zdjęcia żyleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Podoba mi się, fajnie wyszedł, teraz tylko przydałaby mu się odrobina podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo mi się podoba. Dla mnie wcale nie "cukierkowy" - super praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo mi się podoba. Dla mnie wcale nie "cukierkowy" - super praca. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi