Leszek.Sz. Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 (edytowane) MiG z Krzesin, lata 90-te. Zestaw Eduarda Weekend + blaszki i metalowy pitot z Mastera, Malowany gunze C8 + H18, linie zapuszczone AK Dark. Brown. Z samodzielnych dodatków zrobiona drabinka + zagłuszki na wloty na klapki antypompażowe. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Piękność mój "ołówek" z Edka leży w szafie i czeka na swój moment - oglądając Twój model mam chęć się brać za niego zaraz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Dla mnie bombowo i lokalnie-patriotycznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Nawet niebrzydko zrobiony, ale rażą bardzo te grube, strasznie nienaturalne cienie na liniach podziału. No i brakuje mi osobiście zróżnicowania paneli, jak i jakiegoś zróżnicowania powierzchni samej w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Cieniowanie jakbyś jeszcze warstwą bazowego przefiltrował to by było cacy. Pod silnikiem też czysto a to rzadko w przyrodzie występuje. Klapy za to wypuszcozne jak nalezy, drabinka i zaślepki wyglądają dobrze, podwieszenia z Monsunami też się podobają. Dobry modeli z kilkoma "ale" i "a-ja-bym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Bardzo się podoba Wspomnienia ożyły - widywałem "ołówki" co parę dni (w latach 90-tych) z racji zamieszkania tuż przy lotnisku w Krzesinach. Czekam na kolejne równie udane modele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 Dzięki za opinie. To co widać to wypadkowa tego co się chciało zrobić a tym co się umie. Na pfm-ach działy się cudawianki na płatowcach odnośnie kolorystyki, srebrzanka poremontowa odpadała, robione były podmalówki nową warstwą srebrzanki lub jakimś szarym kolorem po liniach łączenia blach lub całych panelach. Tu taki skrajny przypadek: Odnośnie spodu kadłuba w okolicach silnika to faktycznie trochę zaniedbałem ten sektor, tam zazwyczaj dużo się dzieje odnośnie brudzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Jakoś przegapiłem tego migusia . Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Kilka uwag by się znalazło, co nieco zostało już powiedziane. Z tego co się orientuję, to akurat opuszczone klapy na postoju się nie zdarzały. Nawet jak pilot ich nie podniósł, to mechanicy sami domykali, żeby głową nie przywalić. Czemu prosty pitot? W oryginale był w dwóch miejscach wygięty. To co w zestawie daje Eduard nie jest błędem, on naprawdę ma być taki "krzywy". Ale i tak ogólne wrażenie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Ładna rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi