Buberson Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Witam.Dzisiaj kolejny modelik w skali 1:72 - T-80BW od Modelcollecta prosto z pudła plus lufa RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Klasa. Wygląda na sSrednią 35...,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Maja 2017 Tak, w tych przytłumionych barwach prezentuje się na prawdę świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Się podoba :c) Prima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Ładnie zrobiony i ubrudzony. Też chce takiego zrobić lecz kupiłem zestaw T-80 BVD, w pudełku są te same wypraski jak w T-80BV ale jest dodatkowa blaszka, kratownicowa osłona nadsilnikowa, numer PE-72012 (przyda się taka kratka na zapas). Mam kilka pytań: Czy masz gumowe gąsiennice czy już plastiki? Masz jakieś zdjęcia z warsztatu? Ta zieleń to jaki dokładnie kolorek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 Ładnie zrobiony i ubrudzony. Też chce takiego zrobić lecz kupiłem zestaw T-80 BVD, w pudełku są te same wypraski jak w T-80BV ale jest dodatkowa blaszka, kratownicowa osłona nadsilnikowa, numer PE-72012 (przyda się taka kratka na zapas). Mam kilka pytań: Czy masz gumowe gąsiennice czy już plastiki? Masz jakieś zdjęcia z warsztatu? Ta zieleń to jaki dokładnie kolorek? Pozdrawiam Dzięki. U mnie jeszcze były gumiaki ale w T-80U miałem i gumiaki i ogniwkowe. A zieleń to green khaki AmmoMig 056. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Bardzo się podoba. Świetne, optymalne cieniowanie i brudzenie (przynajmniej wedle moich gustów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 Dziękuję za opinie i pozytywny odbiór Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Gdyby nie karabin, to bym pomyślał, że to 1/35. Ładny maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Naprawdę świetny. Malowanie cycuś, glancuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 Ładnie zrobiony ale przyznam się, że nie rozumiem po co Wy wymieniacie te lufy na toczone, skoro na tych metalach nie dajecie wszystkich detali (chodzi mi o osłonę termiczną z mocowaniem), które zawiera plastikowy element z zestawu? Tego worka zrzutowego przy WKM też bym nie dawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Maja 2017 Share Napisano 19 Maja 2017 Bardzo podobaja mi się wszystkie Twoje modele prezentowane tu w 72 naprawdę duża klasa ciekawych tematów. Pokazałbys tez jakiś warsztacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Maja 2017 Share Napisano 19 Maja 2017 Popieram Kolegę mysiek13 - proszę o warsztacik . Model super, podobnie jak pozostałe, które zaprezentowałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Popieram Kolegę mysiek13 - proszę o warsztacik .Model super, podobnie jak pozostałe, które zaprezentowałeś . Warsztat koniecznie, świetnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Dzięki Postaram się w przyszłości o jakiś warsztacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Warsztacik musi być, bo jak nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi