Buberson Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Witajcie. Dzisiaj przedstawiam takiego oto brzydala -IS-4 od Trumpetera prosto z pudła za wyjątkiem uchwytów na wieży. Maziany w całości Ammo. Miłego oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Malowanie mi się bardzo podoba. Jedynie moim zdaniem te dodatkowe zbiorniki trochę dostają tą nowością. Na a jeżeli ktoś użyje argumentu że mogły zostać nowe założone to owszem, ale obejmy powinny jednak być zużyte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Mnie się podoba ogólnie. Jedna uwaga to wytłumiłbym te rozjaśnienia krawędzi prawie białe. Ramki kratek, uchwyty. Trochę zbyt odstają od reszty. Ale to kwestia gustu, po prostu nie widziałem na żywo pojazdu o takich kontrastach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Mnie się podoba ogólnie. Jedna uwaga to wytłumiłbym te rozjaśnienia krawędzi prawie białe. Ramki kratek, uchwyty. Trochę zbyt odstają od reszty. Ale to kwestia gustu, po prostu nie widziałem na żywo pojazdu o takich kontrastach. Zgadzam sie z tymi kontrastami, troche sie wydaja za mocne, cala reszta jak dla mnie super, rewelacyjny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Bardzo mi się podoba. Może właśnie przez te kontrasty. SUUUUper praca! Gratuluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Convi Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Świetnie wykonany! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Malowanie powala. Kontrasty i cieniowanie pierwsza liga. Pozdawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Samo malowanie jako całość, bardzo dobre. Ale te rozjaśnienia są ewidentnie do poprawki, bo model wygląda przez to, jakby był pokryty w tych miejscach farbą fosforyzującą, w najgorszym razie neonami Tak więc ogólnie malowanie zdecydowanie na tak, natomiast rozjaśnienia detali zdecydowanie na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buberson Posted June 11, 2017 Author Share Posted June 11, 2017 Dziękuję za opinie. Może rzeczywiście za ostro pojechałem z tymi detalami,ale na żywo tak nie biją po oczach Nic nie poprawiam model skończony i do magazynu przy następnym wnioski będą wyciągnięte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts