shadowmare Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Tym razem najnowsza praca - żywiczny Fiacior. Kupiłem go i rozbabrałem już w 2013 ale poległem. W międzyczasie zobaczyłem malunek Pana Wróbla na okładce książki "Crickets Against Rats" i te bijące kolorami po oczach malowanie na tyle mnie zainspirowało, że powróciłem do niego i ulepiłem. Wiem, że pewnych detali brakuje - celowo je sobie darowałem, żeby nie pourywać. Warsztat: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=65761 Moja "Colección Española" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 No, tu nie mam najmniejszych wątpliwości. Super, super, super! Dół CRa - wprawił mnie w niekłamany zachwyt. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Fiacior super pozostała część bandy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Fajny. Ostatnia fota tez bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Zacny, samoloty to nie moja brocha ale zamówiłem sobie P-11 od tego producenta pod wpływem ochów i achów podczas przeglądania warsztatów i galerii samolocików w dużej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Widzę że samoloty które chciałbym mieć na półce Ty już masz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Fajny, fajnie zmalowany, brudzenie spodu pomysłowe, ale wykonanie "na moje oko" takie se, choć jak pisałem sam pomysł zacny. A hiszpańska kolekcja wrażenie robi, że ho ho. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Dzięki bardzo wszystkim! No, tu nie mam najmniejszych wątpliwości. Super, super, super! Dół CRa - wprawił mnie w niekłamany zachwyt. Pozdrawiam Hubert Cieszę się, że się podoba. Trochę właśnie nie wiedziałem czy przypadkiem nie przesadziłem z brudzeniem spodu.Zacny, samoloty to nie moja brocha ale zamówiłem sobie P-11 od tego producenta pod wpływem ochów i achów podczas przeglądania warsztatów i galerii samolocików w dużej skali Nie chcę być malkontentem ale muszę to napisać - P.11 to najgorszy model Silvera. Śledziłem budowę jeszcze modelu-matki i już wtedy widziałem straszne babole. Po ukazaniu się PZLki moje obawy się potwierdziły niestety. Porównaj sobie sklejony z pudła Mirage Hobby i SW. Nie bierz tego do siebie, po prostu dali ciała.Fajny' date=' fajnie zmalowany, brudzenie spodu pomysłowe, ale wykonanie "na moje oko" takie se, choć jak pisałem sam pomysł zacny A hiszpańska kolekcja wrażenie robi, że ho ho. Podoba się.[/quote']Dziękuję. W jakim sensie nie jest ok? Za mocno poleciałem z brudzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Zwolnij bo kończą mi się ochy i achy. Jasne że ładny i się podoba. Kolekcja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Fajny, fajnie zmalowany, brudzenie spodu pomysłowe, ale wykonanie "na moje oko" takie se, choć jak pisałem sam pomysł zacny A hiszpańska kolekcja wrażenie robi, że ho ho. Podoba się. Dziękuję. W jakim sensie nie jest ok? Za mocno poleciałem z brudzeniem? Nie przekonuje mnie spód kadłuba. Za kołami na płatach się brudzenie broni, ale na kadłubie syf zaczyna się wcześniej niż ślady na skrzydłach - jakby podwozie było z kółkiem przednim to by było sensownie. Kurz i brud na spodzie kadłuba widziałbym raczej zachodzący od burt do środka, zaczynający się gdzieś w pół drogi między krawędzią spływu a kółkiem ogonowym a nie tak jak teraz "szpicą" w połowie cięciwy dolnego płata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Zwolnij bo kończą mi się ochy i achy. Jasne że ładny i się podoba. Kolekcja również. Dzięki!. Ok, wrzucam niższy bieg ale w sumie nie za wiele już do pokazania zostało.Nie przekonuje mnie spód kadłuba. Za kołami na płatach się brudzenie broni, ale na kadłubie syf zaczyna się wcześniej niż ślady na skrzydłach - jakby podwozie było z kółkiem przednim to by było sensownie. Kurz i brud na spodzie kadłuba widziałbym raczej zachodzący od burt do środka, zaczynający się gdzieś w pół drogi między krawędzią spływu a kółkiem ogonowym a nie tak jak teraz "szpicą" w połowie cięciwy dolnego płata.Dobra koncepcja. Rzeczywiście mogłem to bardziej przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Nie chcę być malkontentem ale muszę to napisać - P.11 to najgorszy model Silvera. Śledziłem budowę jeszcze modelu-matki i już wtedy widziałem straszne babole. Po ukazaniu się PZLki moje obawy się potwierdziły niestety. Porównaj sobie sklejony z pudła Mirage Hobby i SW. Nie bierz tego do siebie, po prostu dali ciała. Czytałem opinie, fotki przeglądałem, ale widziałem też kilka warsztatów i galerii na fb. Wydaje się całkiem ładny i składalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Jeżeli tak uważasz to ok, mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Gora fajna , spod taki sobie. To co zmalowałeś pod kadłubie wygląda jak spleśniałe. JU-87 rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Niech bedzie ze splesnial. Zawsze cos nowego w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 Niech bedzie ze splesnial. Zawsze cos nowego w modelarstwie. Są tacy co mowią że jak stoi na połce to spodu i tak nie widać . Duży + za kolejny skończony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi