Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje ostatnie wypociny BMW R75 1 :9 leciwy model ale teraz wznowiony przez italieri

wZsXXU4.jpg

V0j5xmV.jpg

Yis0pIN.jpg

huFn0Ez.jpg

tidIHXM.jpg

j8e9eGb.jpg

MOwBAaT.jpg

RFTezdu.jpg

iFHBY2e.jpg

ChgyPbx.jpg

tFEqn3g.jpg

MPU0jNX.jpg

KbvbwKh.jpg

RbN6anU.jpg

sNyzc6H.jpg

To wszystko mam nadzieję że się podobało:)

• Like 6
Napisano

Piękna robota ! Kleje teraz ten model z Italeri i mam problem z doborem koloru farbki do pomalowania silnika.Mógłbyś napisać jaką farbką malowałeś?

Napisano

Nie, no już drugi raz, autor stara się nam wmówić, że to model. Przedtem był Harley o ile dobrze pamiętam. Panie Sławku, działy 1:1 i Walkaround, to na prawo od działu Galeria! Tu pokazujemy modele . A tak na serio, to po prostu opad szczęki. Świetna praca.

Napisano

A ja się przyczepię, do odprysków i rdzy, dało się to obić bardziej z "głową" zwłaszcza przy tej skali.Rama kosza ładnie postarzona ale te odpryski na zapasowym kole no nie bardzo, niektóre wydają się też tak jakby losowe aż nadto. Model ogólnie cudo i bardzo mi się podoba.

• 3 years later...
Napisano

Do robienia przewodów polecam cynę lutowniczą są dostępne w różnych przekrojach , lub drut ołowiany

Napisano
W dniu 15.03.2021 o 21:21, slawek632 napisał:

Do robienia przewodów polecam cynę lutowniczą są dostępne w różnych przekrojach , lub drut ołowiany

Dzięki!!!! Będziemy próbować!

Napisano

No rewelacja. Jak prawdziwy. A jak fajnie błotkiem upaprany. Zupełnie jak moja Skoda po zimie. Gratuluję świetnego warsztatu. No to teraz może Tygryska w tej skali? 😀

Pozdrawiam

Andrzej

Napisano

Może kiedyś i Tygrysek trafi na mój warsztat :) teraz mam IV w 1 :16 bo to w mojej ocenie fajny czołg był:) Dzięki za fajną opinię

Napisano (edytowane)

No to powodzenia życzę a jak nas na warsztat zaprosisz to przyjdę na pewno choć bajka to nie moja.

Pozdrawiam

Andrzej

Edytowane przez Endrju
Napisano

Jeśli BMW określasz jako wypociny to strach pomyśleć co będzie jak się zabierzesz do roboty na sucho. Bardzo podoba mi się Twój motocykl, bardzo.

• 4 weeks later...
Napisano

dzis znowu sobie oglądam:)) i nadziwić się nie mogę jak Pan ten fotel zrobil---robię z pianki ze stelażem ale materiał jaki na poszycie?? a kabelki faktycznie cyna rewelka - drut wymięka:)

Napisano

Stelaż robię z tektury utwardzonej cjanoakrylem  na to kładę kilka warstw chusteczek higienicznych zamoczonych w wikolu mocno rozcieńczonym wodą . Odstawiam do lekkiego przeschnięcia i wtedy zaczynam formować  nadając pożądany kształt.

• Thanks 1