slawek632 Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Moje ostatnie wypociny BMW R75 1 :9 leciwy model ale teraz wznowiony przez italieri To wszystko mam nadzieję że się podobało:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Jak prawdziwy!Gratuluje! Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Świetna robota. Naprawdę ciężko się dopatrzeć że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Rewelacja,bayer full,itp.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 27 Września 2017 Autor Share Napisano 27 Września 2017 Dzięki za wszystkie opinie i tak życzliwe oceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Mój kumpel też trzymał maszynę w pokoju, Harley'a . A na serio, to CUDO, jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Piękna robota ! Kleje teraz ten model z Italeri i mam problem z doborem koloru farbki do pomalowania silnika.Mógłbyś napisać jaką farbką malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 Oglądam sobie forum na telefonie i sobie myślę - co to? Ktoś zdjęcie motora stojącego przed domem wrzuca? WTF? I to chyba wystarczy za ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 1 Października 2017 Autor Share Napisano 1 Października 2017 Dzięki za kolejne pozytywne komentarze . Silnik malowałem Super Metalikiem Mr Color SM01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2017 Share Napisano 2 Października 2017 Nie, no już drugi raz, autor stara się nam wmówić, że to model. Przedtem był Harley o ile dobrze pamiętam. Panie Sławku, działy 1:1 i Walkaround, to na prawo od działu Galeria! Tu pokazujemy modele . A tak na serio, to po prostu opad szczęki. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 A ja się przyczepię, do odprysków i rdzy, dało się to obić bardziej z "głową" zwłaszcza przy tej skali.Rama kosza ładnie postarzona ale te odpryski na zapasowym kole no nie bardzo, niektóre wydają się też tak jakby losowe aż nadto. Model ogólnie cudo i bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Dla mnie też rewelacja. Szczegolnie odcienie i modulacja kolorów. Natura nie zrobiłaby tego lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiev Napisano 14 Marca 2021 Share Napisano 14 Marca 2021 Łoł przewody do obrysówki i lamp tył z cEgo robione?? Pieknie ulepszona wersja podstawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 15 Marca 2021 Autor Share Napisano 15 Marca 2021 Do robienia przewodów polecam cynę lutowniczą są dostępne w różnych przekrojach , lub drut ołowiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Świetny model. Masz jakieś fotki z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 Niestety tylko efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiev Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 W dniu 15.03.2021 o 21:21, slawek632 napisał: Do robienia przewodów polecam cynę lutowniczą są dostępne w różnych przekrojach , lub drut ołowiany Dzięki!!!! Będziemy próbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 No rewelacja. Jak prawdziwy. A jak fajnie błotkiem upaprany. Zupełnie jak moja Skoda po zimie. Gratuluję świetnego warsztatu. No to teraz może Tygryska w tej skali? Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Może kiedyś i Tygrysek trafi na mój warsztat teraz mam IV w 1 :16 bo to w mojej ocenie fajny czołg był:) Dzięki za fajną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) No to powodzenia życzę a jak nas na warsztat zaprosisz to przyjdę na pewno choć bajka to nie moja. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 21 Marca 2021 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 i jeszcze raz brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 Jeśli BMW określasz jako wypociny to strach pomyśleć co będzie jak się zabierzesz do roboty na sucho. Bardzo podoba mi się Twój motocykl, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiev Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 dzis znowu sobie oglądam:)) i nadziwić się nie mogę jak Pan ten fotel zrobil---robię z pianki ze stelażem ale materiał jaki na poszycie?? a kabelki faktycznie cyna rewelka - drut wymięka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2021 Stelaż robię z tektury utwardzonej cjanoakrylem na to kładę kilka warstw chusteczek higienicznych zamoczonych w wikolu mocno rozcieńczonym wodą . Odstawiam do lekkiego przeschnięcia i wtedy zaczynam formować nadając pożądany kształt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi