Nużek Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Model skończony dosyć dawno ale jakoś nie miałem okazji zrobić zdjęć. Do modelu dorobiłem małą, prostą dioramkę imitującą płytę lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 Klasa..super....czyściutko i schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Bardzo fajnie wykonany samolot, a tak mało komentarzy... Trzeba dorzucić kolejny bo model wart tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 no tak... mi się bardzo podoba model i temat. Istotnie wygląda bardziej jak instrument naukowy niż sterany w wojennej pożodze postrach przestworzy. Bardzo jestem ciekaw części dalszej warsztatu bo ten się nagle urwał. I choćby parę zdań co do spasowania, sposobu malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 Warsztat nagle się urwał bo nie miałem czasu na modelarstwo a jak już siadłem to domończyłem i od razu galerie zrobiłem. Nie było nawet czasu na fotki z postępu prac. Generalnie spasowanie wszystkiego bardzo dobre. Jedynie połówki kadłuba wymagały delikatnej obróbki. Malowanie hmmm... nic nadzwyczajnego. Preshading delimatnie czarnym i rozjaśnianie paneli w środku aby zróżnicować powierzchnię. Kolor bazowy z wyczuciem no i wash, delikatny aby nie przerysować linii. W planach jeszcze biały w barwach NASA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Chcąc, nie chcąc prawie trafiłeś w 70. rocznicę... https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/70-rocznica-przekroczenia-bariery-dzwieku-obchody-w-usa,781055.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Bardzo ładny. Pamiętając Twoje początki; postęp ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Całkiem zgrabny, ale powierzchnia jednolita nie wygląda najlepiej. Odrobina zróżnicowania byłaby wskazana, choć wiem że ten samolot nie był brudny itp. Ale trochę zawsze warto, żeby model wyglądał jak prawdziwy, a nie jak model. No ale tak czy inaczej - bardzo ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi